Нина Добрев се завръща на малкия екран с нов изненадващ образ

Нина Добрев се завръща на малкия екран с нов изненадващ образ
Снимка: netinfo

Актрисата Нина Добрев се подготвя за завръщането си на телевизионния екран с роля в комедията на CBS „Fam”.

Това ще бъде и първия ТВ проект на българката с успех зад океана, който поема след оттеглянето от "The Vampire Diaries".

"Fam" ще покаже историята на жена, чиято мечта е да прекара живота си с нейния годеник и невероятното му семейство. Плановете й обаче стават на пух и прах, след появата на доведената й сестра, която бяга от баща си.

Нина влиза в ролята на чаровната и забавна Клем, главната героиня, която току-що се е сгодила за любимия си Джей. В живота ѝ обаче настъпват редица промени, след като нейната полусестра Шанън (в ролята Одеса Адлон) решава да се нанесе в дома ѝ.

Режисьор на „Fam“ е Скот Елис, а сценарият е на Корин Кингсбъри.  В комедията участват Нина Добрев, Одеса Адлон, Шерил Лий Ралф, Брайън Стоукс Мичъл.
 
Нина Добрев е родена през 1989 година в София. Бъдещата актриса е на две години, когато родителите ѝ решават да се преместят в Канада. Нина става световноизвестна с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира". След шест сезона напуска поредицата, като се завръща за финала ѝ.

 

@CalvinKlein 💋

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

След финала на "Дневниците на вампира", Нина Добрев има няколко роли и на големия екран, сред които  „Crash Pad“, римейка на „Линия на смъртта“, „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън, „The Final Girls“, „Нека сме ченгета“, „Предимствата да бъдеш аутсайдер“, „Съквартирантката“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти