Рийз Уидърспуун замерва Мерил Стрийп със сладолед! А ти какво правиш днес?

рийз уидърспуун
Снимка: Getty/Gulliver

Може да е рано за сезона на филмовите награди, но не е никак рано да дадем "Еми" на Рийз Уидърспуун за играта ѝ във втория сезон на сериала "Големите малки лъжи", който се завръща през 2019-та година.

Ще попитате защо бързаме да дадем наградата право в ръцете на любимата ни Рийз? Просто е - кое може да бъде по-дръзко и гениално, от това да метнеш фунийка сладолед по великата Мерил Стрийп в луда сцена от сериала?

В сряда двете актриси бяха забелязани да снимат сцени от "Големите малки лъжи" в Ел Ей. А едната цена е абсолютно безценна и нямаме търпение да я гледаме, когато сериалът се завърне по екраните.

Във въпросната сцена Рийз хвърля огромна фуния пълна със сладолед към Мерил Стрийп, а ние се възхищаваме искрено на русокосата звезда, че изобщо се е съгласила да направи подобно нещо. Можем само да се радваме на професионализма на Рийз, защото в очите ѝ не се вижда капка страх, а дори напротив - тя хвърля сладоледа с най-голямото самочувствие на света!

Мерил също играе ролята си по страхотен начин като изглежда, че няма никаква идея какво ще я застигне след малко. А ако се чудите какъв е бил изходът от тази сладоледена бомбардировка, Уидърспуун разкрива, че е успяла да улучи целта си.

 

Жената с късата светла коса и очилата е Мерил Стрийп. Зад нея, със сладоледа, е Рийз Уидърспуун 😱😱😱 снимките са от снимачната площадка на втория сезон на “Големите малки лъжи” @hbobulgaria @hbo 📽📽📽 Нямаме търпение да гледаме и сериала и да видим как Рийз ще уцели Мерил със сладолед 🍦🍦🍦 @reesewitherspoon @merylstreep #biglittlelies #season2 #tvseries #hbo #hbogo #merylstreep #reesewitherspoon #movie #cinema #tvshow #shooting #2019 #series #actress #actresses #hollywood #celebrity #spoiler #instadaily #instagramhub #instalike

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

По-рано тази година от HBO съобщиха, че Мерил ще се присъедини към звездния каст на "Малките големи лъжи" в ролята на Мери Луис - майката на Пери, търсеща отговори за смъртта на сина си в края на първи сезон. А ние нямаме търпение да разберем какво ще се случи във втория сезон на вълнуващата драма!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти