Руса, в розово и 17 години по-мъдра: Рийз Уидърспуун се завръща в най-иконичната си роля!

Руса, в розово и 17 години по-мъдра: Рийз Уидърспуун се завръща в най-иконичната си роля!
Снимка: netinfo

Рийз Уидърспуун ще трябва да изтупа от прахта иконичните токчета Prada на Ел Уддс, защото "Професия Блондинка" се завръща! Множество източници потвърдиха новината, че ще има "Професия Блондинка 3", а Рийз ще се завърне в своята знакова роля на кокетна руса адвокатка, която я изстреля на върха на славата преди 17 години.

Голяма част от стария екип, отговорен за първите два филма, се събира отново, за да създаде новото продължение на историята.

Кристин Смит и Карън Макълан са пред финализиране на договори, за написване на сценария. Те адаптираха романа на Аманда Браун за първия „Професия Блондинка“ и ще се заемат с писането на третия веднага. А проекта вече си търси режисьор. Самата Рийз Уидърспуун ще участва като ко-продуцент с компанията ѝ "Hello Sunshine".

Снимка: netinfo

Детайли за историята все още са слабо известни. Но все пак се знае, че третият филм ще бъде в духа на първия - история за вдъхновението и силата на жените. Създателите се надяват да си върнат феновете на оригиналния филм, които се влюбиха в Ел Уудс и нейното послание, но целят да привлекат и нови фенове на забавната героиня.

„Професия Блондинка“ дебютира преди 17г.  Оригиналният филм прибра $141 млн. при $18 млн бюджет. Продължението донесе $124 млн. при $45 млн. бюджет.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти