Джей Ло се завръща на големия екран с нова романтична комедия!

Джей Ло се завръща на големия екран с нова романтична комедия!
Снимка: netinfo

Имаме страхотни новини: Дженифър Лопес най-сетне реши да се снима в още една романтична комедия и ние нямаме търпение да я видим!

Фенки сме ѝ още от "Петзвезден романс" и "Сватбеният агент", а сега към тях се присъединява и филм със заглавието "Second Act".

Вчера излезе официалният трейлър към лентата, в който ще имаме удоволствието да се насладим на Джей Ло в главната роля. Тя ще влезе в образа на 40-годишна омъжена жена, а екранният ѝ съпруг ще бъде изигран от актьора Майло Вентимиля.

Снимка: netinfo

Историята е следната - героинята на Джей Ло работи в супермаркет, но се урежда с интервю за престижна работа, след като синът на най-добрата ѝ приятелка поукрасява CV-то ѝ доста, което води до редица комични ситуации, включително Джей Ло, която се опитва да говори мандарин и обяснява защо има снимка с Барак Обама.

Снимка: netinfo

Във филма певицата ще си партнира още с тийн звездата Ванеса Хъджинс и с най-добрата си приятелка в реалния живот - актрисата Леа Ремини. Очертава се филмът да бъде много забавен, разпускащ и сгряващ душата - точно това, което трябва да бъде една романтична комедия с любимата ни Дженифър Лопес!

Вижте трейлъра към филма тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти