Брадли Купър и Лейди Гага във филмова приказка, за която нямаме търпение

известни филм Брадли Купър Лейди Гага Роди се звезда
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Филмът, за който всички говорят в момента, е „Роди се звезда“ (“A Star Is Born”)!

Той се обсъжда още от 2016 г., когато разбрахме, че това ще е режисьорски дебют за Брадли Купър, който влиза и в главната роля, редом до Лейди Гага.

С излизането на първия трейлър за лентата нетърпението ни се повиши рязко и колкото и да жадуваме за лятна отпуска, вече броим дните до есента, когато „Роди се звезда“ трябва да пристигне и по нашите екрани.

След като до този момент имахме за съзерцаване само един промоционален кадър, вече виждаме двамата водещи актьори в действие.

Брадли Купър е кънтри звездата Джаксън Мейн, който събира хиляди почитатели на концертите си, но има проблеми с алкохола. Когато чува Али по време на нейно изпълнение в бар, той не само се влюбва в нея, но ѝ вдъхва увереност за собствена музикална кариера.

Въпреки някои клиширани реплики от кадрите, лентата изглежда емоционална и красиво заснета. Сюжетът тип Пепеляшка, намерила принца, а с него и успеха, може да е поизтъркан от употреба, но все пак „Роди се звезда“ е римейк.

известни кино филм
Снимка: Getty

По сценария на Дороти Паркър досега са направени три филма със същото заглавие: през 1937 г. главните роли за поверени на Джарет Грейнър и Фредрик Марч, в този от 1954 г. блестят Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън, а Барбра Стрейзънд и Крис Кристоферсън са звездите от последната версия през 1978 г.

Макар епохата и професиите на героите да се сменят, в основата си историята разказва за реакцията на мъжкото его към женския успех. Освен обещаващите звездни изпълнения, любопитно ни е да видим и с какви интерпретации ще ни изненада новата версия.

известни кино филм
Снимка: Getty

Ако се чудите дали пеещият мъжки глас е на Брадли Купър, отговорът е да – по негови собствени думи актьорът взима уроци в продължение на година и половина, а за повече автентичност самата Гага го убеждава да пее на живо, вместо да използва предварителни записи.

Пред Vulture Купър споделя, че с екранната си партньорка са се договорили за бартер още от самото начало – той ще ѝ помогне да изкара най-доброто от себе си, а тя ще го превърне в музикант.

известни кино филм
Снимка: Getty

Лейди Гага вече има опит пред камерата в продукции като „Американска история на ужасите“, за която получи „Златен глобус“. Това ще е дебютна главна роля за певицата, а за актьора – първа режисура.

Стискаме палци и на двамата! A вие какво мислите за трейлъра?

И понеже е лято, вижте как да се погрижите за кожата си с любов >>>

Останете в Холивуд с: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти