Без какво не може да живее Меган Маркъл - струва само 5 лева и е гениално

Без какво не може да живее Меган Маркъл - струва само 5 лева и е гениално
Снимка: netinfo

Мария Николова

Преди Меган Маркъл да се сгоди и омъжи за принц Хари, тя беше едно съвсем обикновено момиче, беше поддържаща актриса в популярния сериал "Костюмари", лайфстайл блогър със собствен сайт и международен посланик на организацията Woman Vision Canada. Съчетавайки всички тези активности, навремето, преди да се премести в Лондон, тя е имала доста ангажименти, свързани с пътуване.

А пътешествията могат да бъдат много изтощаващи както за психиката, така и за здравето, кожата и имунната система. Както всички виждаме обаче 36-годишната Меган е доста красива и поддържана жена и за да е винаги толкова изящна, тя спазва стриктно ритуалите си за красота. Без тях динамичният ѝ начин на живот щеше да остави доста голям отпечатък върху визията ѝ.

Снимка: netinfo

Но Маркъл признава, че винаги когато е пътувала между Канада, Щатите и Англия, не се е разделяла с един-единствен еко beauty продукт. И това е съвсем натурален естествен и био. Именно негово често използване, когато е била на дълъг път, без да се прибира в продължение на месец у дома, я е поддържало винаги свежа, озарена, със здравословен и красив външен вид.

По време на снимки на "Костюмари", когато е пътувала до Лондон за срещите си с Хари, докато е имала ангажименти, свързани със социалните и хуманитарните си каузи, тя е имала само една тайна за красота.

Снимка: netinfo

И нейното име е съвсем простичко - масло от чаено дърво. 

С свое интервю отпреди няколко месеца Меган споделя:

Единственото нещо, без което не мога да живея, когато пътувам на далечни разстояния, е маслото от чаено дърво. Нанасям го по кожата си - по тялото и лицето, използвам го като дезинфекциращ гел, също така като естествен репелент срещу насекоми, а в допълнение - с него могат да се правят и много добри и ефективни маски за коса.

Снимка: netinfo

Етеричното масло от чаено дърво притежава доказани антисептични свойства, което означава че то е в състояние да унищожи инфекциите, причинявани от бактерии. То може да елиминира или предотврати растежа на микробите, включително бактерии, гъбички, вируси и паразити. Ефектът на маслото от чаено дърво е много близък до този на химичните дезинфектанти, с тази разлика, че то е напълно естествено и натурално средство. Облекчава състоянието на кожата при акне и други повърхностни кожни инфекции. Ароматът му има имуноподсилващи свойства.

Снимка: netinfo

В сравнение с всички останали етерични масла, маслото от чаено дърво има най-богат на полезни вещества състав. Основната съставка, на която маслото дължи лечебните си свойства обаче, е т. нар. терпинен-4-ол, който ефективно противодейства на множество патогенни бактерии и гъбички, като същевременно не уврежда кожните слоеве. Парната баня с няколко капки масло от чаено дърво облекчава кашлицата и отпушва бронхите. Трябва само да постоите с наведена глава и кърпа на главата над горещата пара, за да вдишате изпаренията.

Снимка: netinfo

Можете да изплаквате устната си кухина с разтвор на няколко капки от маслото в топла вода, за да премахнете лошия дъх, но в никакъв случай не трябва да поглъщате сместа.

Снимка: netinfo

Е, определено Меган ни спечели не само с чара, но и с избора си на трикове за красота. Признаваме, че ѝ симпатизираме, а сега - още повече, след като знаем, че залага на природни продукти, които може да си позволи всяка една от нас. Замислете се, маслото от чаено дърво е напълно достъпно - в аптеките то можете да го намерите на цени между 5 и 15 лева.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти