Меган Маркъл е модерната градска принцеса на корицата на декемврийски брой на френския Elle

b
Снимка: Elle France

Годеницата на британския принц Хари Меган Маркъл украси корицата на френското издание на списание Elle.

Заглавието е „Бракът, който всички очакваме“.

Бившата актриса е облечена като стрийт кралица в модерна визия.

Вижте всички снимки от фотосесията на Меган за френския Elle в галерията ни ТУК

g
Снимка: Elle France

Любопитен факт е, че на корицата на изданието луничките по лицето на Меган липсват, което до някаква степен краде от естествения ѝ чар.

Същевременно колега на Меган Маркъл - актьорът Мат Смит, който играе младия принц Филип в сериала The Crown (Короната), сподели в свое изказване, че съжалява Меган Маркъл.

"Такава голяма промяна предстои в живота ѝ, това е много голямо и отговорно нещо. Всичко ще е различно за нея, когато се омъжи за принца на Великобритания. Начинът на живот, който тя е познавала досега, приключва. Съчувствам ѝ", споделя Мат, който изпълнявайки ролята на съпруга на кралица Елизабет II, е наясно какви строги правила стоят пред всички членове на кралското семейство.

Снимка: netinfo

В момента Меган Маркъл пък е в Лос Анджелис, за да посети своята майка Дория Рагланд. Тя ще се върне в Лондон при своя годеник принц Хари малко преди Коледа, където ще прекара празниците с кралското семейство по традиционния за тях начин в Сандрингам.

Вижте всички снимки от фотосесията на Меган за френския Elle в галерията ни ТУК

След нова година пък влюбената двойка потегля на пътешествие, но локацията все още не е известна. Близки до двамата знаят единствено, че ще бъде на някое екзотично и топло местенце.

Докато са разделени на различни континенти, Меган и Хари поддържат връзка основно чрез съобщения и видео разговори по мобилните си телефони. Запознати с тяхната връзка разказват, че и двамата обожават да си пишат в социалните мрежи, да се чуват чрез FaceTime, а Хари дори е вманиачен да ѝ изпраща емоджи иконки и гифове. Това било едно от малките симпатични неща в техните взаимоотношения, което поддържало пламъка на страстта и играело голяма роля за тяхната силна отдаденост един към друг.

Вижте всички снимки от фотосесията на Меган за френския Elle в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

Още интересни новини от кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти