Ето кой ще шие булчинската рокля на Меган Маркъл, възможно е кралица Елизабет II да не присъства на сватбата

Ето кой ще шие булчинската рокля на Меган Маркъл, възможно е кралица Елизабет II да не присъства на сватбата
Снимка: netinfo

Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от двореца "Кенсингтън" за булчинската рокля на Меган Маркъл, годеницата на британския принц Хари.

Меган Маркъл вече е получила скица за одобрение. Дрор е създавала тоалети за звезди от ранга на Бионсе и Наоми Уотс. Нейните модели са с много орнаменти, обикновено имат прозрачен елемент и голямо деколте.

Снимка: netinfo

Марката е позната в САЩ, но във Великобритания нейни тоалети се предлагат само в един бутик. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля на Меган Маркъл. 

Снимка: netinfo

Хари и Меган обявиха годежа си през ноември. Двамата разказаха публично, че предложението за брак дошло, докато двамата приготвяли пиле в двореца "Кенсингтън". Връзката пък започнала само преди година и половина - през юли 2016 година. Запознала ги тяхна обща приятелка.

Снимка: netinfo

Седмици след първата си среща, двамата прекарали няколко страхотни дни само двамата в Ботсвана, а след това полагали всички усилия да не прекарват повече от 2 седмици без да се виждат. През есента на тази година Хари запознал Меган с баба си Елизабет, а в началото на ноември дошло и предложението за брак. Сватбеното тържество ще е на 19 май 2018 година в прекрасната катедрала "Свети Джордж" в двореца "Уиндзор".

Това ще е втори брак за Меган Маркъл. Актрисата беше омъжена за продуцента Тревър Енгелсън от 2011 до 2014 година. Именно поради тази причина бабата на Хари – кралица Елизабет II може да не присъства на сватбеното тържество на 19 май. През 2005 г. Нейно Величество не се появи на гражданската церемония на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс. 

Снимка: netinfo

Тъй като и двамата бяха разведени, Чарлз и Камила сключиха брак в кметството Гилдхол, вместо на традиционната за кралски особи пищна църковна церемония. Наблюдателите тогава коментираха, че тя не е присъствала на бракосъчетанието, тъй като според нея то е несъвместимо с ролята й на върховен управител на Англиканската църква, която тя приема твърде сериозно.

Снимка: netinfo

Още интересни новини от кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти