Меган Маркъл ще трябва да се откаже от тези 3 неща, за да се омъжи за принц Хари

Меган Маркъл ще трябва да се откаже от тези 3 неща, за да се омъжи за принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на Острова. Дори третата бременност на Кейт Мидълтън не може да отслаби интереса към връзката на престолонаследника и актрисата.

След като двамата вече официално признаха, че са заедно, въпросът, който "тормози" феновете на кралското семейство, е кога ще има сватба.

Предполагаемият годеж на принц Хари и Меган Маркъл обаче е много по-трудно решение, отколкото си мислим.

Преди да стане кралска особа и снаха на Елизабет II, американската актриса и модел трябва да се откаже завинаги от някои неща.

Кариерата на актриса

Меган Маркъл напусна "Костюмари". Актрисата е отказала да играе ролята на Рейчъл в сериала, която изпълнява от 2011 г., съобщи "Дейли стар".

Маркъл е заявила на продуцентите, че няма да участва в заснемането на осмия сезон. Актрисата ще се снима в последните епизоди от седми сезон, които ще продължат до края на ноември. 

Според изданието Меган се е съсредоточила върху работата си с организацията УНИЦЕФ и иска да разшири благотворителната си дейност. 

Същата жертва направи и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Преди да каже "да" на принц Уилям, тя бе мениджър проекти в семейната компания за кетъринг, но загърби професията си, за да поеме задълженията на кралска особа.

Снимка: netinfo

Ролята на блогър

По-рано тази година Меган Маркъл заяви, че спира да поддържа лайфстайл блога си Тhe Тig. Сайтът съществуваше три години.

Актрисата не разкри конкретната причина, заради която се отказва от проекта си, и пожела на читателите си да останат вдъхновени и готови за приключения.

Името

В някои случаи, когато жената се омъжи, взима фамилията на съпруга си. Това не е задължително, но повечето жени го правят.

За Меган Маркъл промяната ще бъде по-осезателна. Ако сключи брак с принц Хари, тя ще промени цялото си име. Уиндзор има редица правила, с които бъдещите членове на кралското семейство трябва да се съобразят. Това се случи и с Кейт Мидълтън, която вече е известна като Катрин, херцогинята на Кеймбридж.

мегън маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Освен това, Меган Маркъл е артистичното име на приятелката на принц Хари. Всъщност тя се казва Рейчъл Меган Маркъл и ако се присъедини към семейството, най-вероятно тя ще стане принцеса Рейчъл, херцогинята на Уелс.

След като принц Хари официално запозна Меган Маркъл с кралицата, много скоро може да научим новината за годежа им. Но дотогава всички с нетърпение очакват друго голямо събитие - появата на третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън. 

Преди ден дворецът Кенсингтън съобщи, че се очаква херцогинята да роди през април 2018 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти