Анджелина Джоли с нова неочаквана професия

Анджелина Джоли с нова неочаквана професия
Снимка: Getty/Gulliver

Актрисата Анджелина Джоли доказа веднъж завинаги, че е много повече от холивудска звезда, като започна да преподава в Лондонското училище по икономика.

Първата й лекция беше в Центъра "Жени, мир и сигурност". Тя се фокусира върху отношението към жените в бежанските лагери и проблемите, пред които са изправени. От септември актрисата ще преподава в 12-месечен курс за магистри.

Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

"Малко съм нервна, свил ми се е стомахът. Надявам се, че ще се справя добре. Това е много важно за мен", призна Анджелина Джоли пред в. "Ивнинг стандарт", преди да застане пред студентите.

От 2001 г. звездата участва в много полеви мисии по света като посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците. 

Тя посети някои от най-засегнатите от войни точки на планетата, дари милиони на различни проекти за помощи и дори получи лиценз за пилот, за да може да доставя храна и провизии на нуждаещите се.

Дали завистта на Анджелина е причината за развода й с Брад?

През 2012 г. Анджелина Джоли стана специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците. Работата й я отведе до страни като Камбоджа, Сиера Леоне, Танзания, Афганистан, Сирия, Судан, Еквадор, Колумбия, Кения, Намибия, Етиопия и много други.

Там тя работеше с военни бежанци, сираци от бедни страни, за опазването на дивата природа, образованието на децата и правата на жените по отношение на сексуалното насилие в зоните на конфликти.

Спомени за любовта между Брад и Анджелина

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти