Всички жени са откачалки!

Всички жени са откачалки!
Снимка: netinfo

Вяра Иванова

Казват, че женското сърце пази океан от тайни, а аз пък ще ви кажа, че женският мозък е Марианската падина - най-дълбокото място на света, където ежедневно потъват хиляди мисли, емоции и терзания.

Понякога главата ни е пълна черна дупка и има реална опасност да ви погълне живи, прави и млади, ако ни уцелите в неподходящия момент.

Нека ви кажа едно, твърдението, че за всичко е виновен цикълът ни - пълен мит.

Истински мит, по-голям и от този за съществуването на кентаврите, Горгона Медуза и еднорозите.

(Само дето е много по-вероятно да съществува пони с рог и криле, отколкото да можеш да оправдаеш женското поведение с “онова време от месеца").

Просто от време на време се побъркваме. Точка. Толкова е просто.

Един приятел наскоро ми сподели, че си избирал гаджетата по нивото на побърканост.

Той заяви най-отговорно, че с момчетата около него са стигнали до извода, че всички жени са малко или много откачалки и просто си търсят за партньорки онези, които са по-близо до прага на нормалността.

А ето и колко луди ставаме понякога...

Ревността е моята сила

Кое е по-страшно от сериен убиец психопат с моторна резачка и способност да убива с поглед? Ужасно ревнива жена!

Ето това е истински психопат, който има по-развинтено въображение и от самия Джордж Р. Р. Мартин и е по-безмилостен и свиреп от него.

Смъртта на героите от “Игра на тронове” пасти да яде. Обезглавяванията, изгарянията на клада и пръскането на черепи с голи ръце са нищо пред яростта на ревнивата психоПАТКА, в която се превръщаме от време на време.

СЛС - Симпатично луда и секси

Тя е сладка, игрива, умна е, знае какво да каже и кожа да го каже, има приятна доза дързост у себе си и изглежда просто идеална.

Е, нали си знаете, че идеални неща нЕма… СЛС е нарицателно, абривиатура за всички онези момичета, по които мъжете въздишат, но никога не искат да бъдат с тях, защото знаят, че ще попаднат на огромни подводни камъни.

СЛС мацките са като тихите луди сред жените. Ако сте сред тях, по-добре покажете поне някаква явна лудост пред мъжете, че иначе сте им доста съмнителни.

Да живее Волтрон

“А аз ще сформирам главата!”. Мацката тип “Волтрон” има много проблеми. Тя е нещо като събирателна на всички нас. Тя не знае какво иска, но го иска веднага. Тя ви обича, но я дразните до лудост, “идиот такъв”!

Тя знае, че изглежда като вурстче в тези тесни дънки, но все пак пита дали й стоят добре. Тя реве за най-малкото нещо, а в следващия момент се лигави като 5-годишно дете и ви мърка на ушенце. Тя знае още, че е виновна, но знае също, че мъжът срещу нея е много по-виновен, ‘щото женска логика...

Мъже, предупредени сте. Жени, не ме мразете, такива сме си - признайте, че жълтата книжка чука и на вашата врата. В крайна сметка Вазов си го е казал - “Лудите, лудите - те да са живи!”. А всички знаем, че най-важното е да сме живи и здрави.

Прочетете още:

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

С аромат на печени чушки и детство

Защо мразя лятото...

Аз харесвам големите си гърди!

Интуицията е майка на щастиетo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти