Аз харесвам големите си гърди!

Аз харесвам големите си гърди!
Снимка: Thinkstock

Точно така, днес ще си говорим за гърди. За големи гърди.

По принцип мъжете се делят на два типа - такива, които харесват големи гърди и такива, които си падат по стегнати дупета. 

Разбира се, когато говорим за женската структура едното не изключва другото, но пък в мъжките мозъци нещата са устроени така. 

За стегнатите дупета ще си говорим друг път, нека сега да се съсредоточим върху всички нас, които имаме голям бюст, които привлича мъжките погледи. 

Какво не виждат другите е въросът. Да, изглеждат прекрасно и изпълват всяка рокля или блуза ( не винаги по правилния начин, но за това малко по-надолу ) и определено привличат погледите. 

Но това е само повърхността на нещата и определено само жена, която ги има може да каже наистина какво е да носиш бремето. ( Тук леко се засмивам, защото приятелят ми наднича зад мен и след като вижда за какво пиша - възкликва: "И аз ги харесвам!" )

В крайна сметка си е чисто удоволствие за очите на един мъж, а и на всички жени, които не са надарени толкова, да следят извивките на една прекрасна гръд. 

Но нека ви кажа всичките плюсове и реални минуси на това да имаш голям бюст и да се грижиш за него правилно. 

Какви са плюсовете:

- Гърдите са едно най-естетически краисивите неща... при жените. Ако мъжете ги имат не сме много доволни, нали така? 

Няма нищо по-топло и приветливо като една прекрасна женска гръд, която крещи на всички жени "Знам, че искаш същите!" или на мъжете ... Е, на тях им крещят различни неща, които трябва да цензурирам. 

Чувстваш се като гръцка или римска богиня. Наследница на Клеопатра едва ли не. 

Снимка: Thinkstock

- И като си говорим за божества и митични създания - няма нищо по-секси от това да видиш една жена с правилни извивки - малко талия, малко или повече дупе и повече гърди. Още от древността фигурата тип "пясъчен часовник" е била еквивалент за красота и плодородие, и сексапил. 

Колко ли мъже са точили лиги по прекрасни бюстове още от праисторически времена? Разбира се, всички, освен тези, които са заглеждали голи стегнати дупета. 

- Нека си го кажем направо - всеки тоалет изведнъж се превръща от малко скучен, в по-интересен. Това е предимството на мигновеното деколте. Без повдигащи сутиени и подплънки, дори без контуриране. 

- Сега... всички сме чували израза "Остави малко на въображението" и определено ако не сме напълно голи, разбира се, а сме покрили гърдите си с тениска, риза или дори жилетка - въображението има толкова много пространство за действие. 

Какви са минусите:

- Много хора се чувстват неудобно от вниманието, което един по-голям бюст създава. Има жени, които се мъчат всячески да го прикрият. 

Не знам, може би се срамуват, не обичат това зяпане и забелязбане или просто не искат да бъдат запомнени с това. Каквото и да е, моят съвет би бил следният: Какъвто и бюст да имате, трябва първо да сте си отговорили на въпроса Коя съм аз?, за да можете спокойно да изразите всички други черти. 

Снимка: Thinkstock

Защото да стоиш изправен и гърдите ти да са изпъкнали, красиви и големи, се смята за порок и за малко пошло. А всъщност не  етака. Защото само жена, която е наясно със себе си, може да изрази сексуалността си и да изпозлва чертите си по правилен начин. 

- Много ми е трудно да си намирам каквито и да е сутиени. То си е цяло приключение. На по-достъпна цена няма за мен, защото или са много малки или са определено непривлекателни. И това е една от големите драми на жените с голям бюст - ние страдаме от този факт доста. 

Да не говорим за спортни сутиени. Там нещата са пълна трагедия. 

- Да кажем, че сме си намерили спортен стегнат сутиен, сега е време да побягаме на пътечката или в парка. Което НЯМА как да стане, освен ако не сте си намерили магически сутиен или не придържате бюста си с ръка. Пълен ужас е, казвам ви. 

- Стоя си в рейса и се опирам в човека пред мен, защото шофьора кара като Шумахер. И естествено първото нещо, което се опира в него, са гърдите ми. Обръща се човека и ми се усмихва. Как да му обясня, че не го свалям, а се опитвам да не падна. 

- Никога, ама наистина никога не мога да изляза без сутиен. За мен роклите без презрамки са табу. Лятото не мога да нося от онези леки и хубави рокли, които само се събуждаш и навличаш, защото аз ще трябва да сложа сутиен. И това убива и усещането, и визията ми. 

Тази статия не е, за да обезкуражи жените с по-малки гърди, понякога, повярвате ми, искам да имам по-малък бюст, за да си почина. 

Исках да споделя моя опит в света на гърдите - какво е да ги носиш и какво е да ги гледат. 

Снимка: Thinkstock

В крайна сметка, аз обичам тялото си такова, каквото е. Нещо, което силно препоръчвам и на вас. 

Ето, ще го кажа: Аз харесвам големите си гърди!

Автор: Росица Костадинова

Още интересни статии, които да прочетеш:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти