Мъжете са като задници - всички имаме по един

двойка любов връзка мъж жена
Снимка: iStock

Вяра Иванова

Ех, мъже… Всеки един от тях е като истинска загадка. Като кутия с най-различни видове бонбони - просто не знаеш на какъв ще попаднеш.

Но винаги попадаме на някакъв, добър или лош, сладък или горчив. Или пък от онези в станиолчето, които никой не иска да изяде.

Мисълта ми е, че за всеки влак си има пътници и както хората обичат да казват - “Боклукът за една е съкровище за друга”.

Ето кои са 6-те основни типа мъже

Та, аз седнах и се замислих как в живота си срещаме много и най-различни мъже, но винаги, ама абсолютно винаги, в сърцето, душата, мислите и аурата ни, остава един по-специален, който си стои там и просто отказва да си тръгне.

Точно както дупето ти отказва да си тръгне от теб и цял живот ходи подире ти. Така и този специален мъж остава завинаги в някое кътче от твоето сърце.

Снимка: Weheartit

Той може да е бил силна любов, първа любов, първият истински задник, който e разбил сърцето ти.

Не е от значение точно каква функция е изпълнявал в твоя свят, важното е, че не иска да си тръгне, а това може да бъде адски досадно или пък адски вдъхновяващо.

10-те най-красиви мъже в света според науката

Аз смятам, че в този случай трябва да изберем опцията с вдъхновението и да почерпим колкото се може повече опит и уроци от “задниците” в живота ни. А те най-общо са три основни типа:

Менторът

Това е онзи “задник”, от който научи много повече, отколкото искаш да си признаеш. Той дойде в живота ти с куп уроци и беше като истински учител. Помогна ти да разбереш коя си, какво искаш и как да го постигнеш.

Снимка: Weheartit

Мечтаният

Той е “задникът”, който никога не беше напълно твой и това го направи вечен в паметта ти. Той е като топла юлска вечер - толкова вълшебен, толкова чакан и толкова бързо отлитащ.

Злият

Той е задникът (нарочно без кавички), който разби сърцето ти на хиляди парченца, но все пак намери мястото си там и те тормози до ден днешен. Той е неизменната част от живота на всяко пораснало момиче - човекът, за който плака нощи наред, но в крайна сметка те направи по-силна.

Общото между всички тях е, че вече не са в живота ти. Няма значение дали ги няма отдавна или от няколко дни. Те са си тръгнали от ежедневието, вече нямате общ път, но имате общи спомени и общи уроци, а те са ценни.

двойка любов мъж секси
Снимка: Thinkstock

И трябва да ги цените. Точно както цените всяка част от своето тяло, включително и дупето.

мъж секси красив
Снимка: Istock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти