Дженифър Гарнър посреща учебната година с ваксинирани деца и трогателни думи към учителите

дженифър гарнър бен афлек
Снимка: Getty

Дженифър Гарнър е жена и майка за чудо и приказ!

С наближаването на новата учебна година вълненията около първия учебен ден заразяват всички членове на нейното голямо холивудско семейство! Както миналата година, актрисата се опитва да замести тревожните мисли с надежда за по-светло бъдеще.

► Дженифър Гарнър без грим и с трогателно послание за всички учители

В Деня на труда, който в САЩ отбелязват в първия понеделник на септември като край на лятото и начало на учебната година, 49-годишната актриса по традиция отправя молитва по повод предстоящите месеци. 

Новата учебна година е на прага ни, но днес е специален ден за моето семейство. Завърнахме се. 3/3 маскирани, 2/3 ваксинирани (скоро и тези по 11-годишна възраст, моля), нетърпеливи, неуверени, смели, уязвими и - доколкото мога да разбера - усмихнати под трите слоя плат. 

► Хитрини за подсилване на детския имунитет от майките, които са и лекари

Благодаря ви, учители, благодаря ви, ръководство, благодаря на училищния персонал за това, че сте готови да посрещнете деца, родители и смесените им чувства. Благодаря на науката, че ни позволи да стигнем толкова далеч и толкова близо до здравето и свободата. 

Благодаря ви, скъпи майки, благодаря на слънцето, което продължава да грее, независимо от всичко.

И моля те, Господи, грижи се за нас.

Дженифър Гарнър и бившият ѝ съпруг Бен Афлек са горди родители на три очарователни деца - 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния сам. 

► Искрената изповед на Бен Афлек: „Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямото разкаяние в живота ми“ 

Двамата се женят през юни 2005 г., разделят се през юни 2015, но запазват близки отношения. Бракът им започва да се разпада, когато проблемите на Афлек с алкохола тревожно се задълбочават. Самият той признава, че му отнема известно време, преди да признае пред себе си, че е алкохолик. През цялото време Гарнър го подкрепя и му помага да се пребори със зависимостите му.

Днес, за щастие, Бен е здрав, щастлив, вижда децата 3-4 пъти седмично и има нова "стара" тръпка в живота си - Дженифър Лопес.

Отново на училище: Топ 10 на важните неща

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти