Ретроградна Венера в съвпад с Лилит и Уран: очаква ни същински вселенски ураган!

планети астрология магия
Снимка: Istock

От днес започва един много интересен и наситен с емоции период. Ретроградната Венера е в съвпад с Лилит (Черната Луна) и в квадратура към Уран, което означава, че ни очаква напрегнат на емоционално ниво период.

Тези влияния ще ни държат поне до 20-ти август, защото скоро и Слънцето ще се присъедини към Венера и Лилит.

Тази среща на богинята на любовта Венера с носещия изненади Уран често създава условия за гръмотевици в отношенията. Пред изпитание ще бъдат поставени стабилността на любовната ви връзка или финансовото ви състояние. В най-лошия случай – и двете. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с хората около вас, особено към интимните ви партньори.

Внимавайте да не се поддадете на изкушения относно финансите ви и да инвестирате в необмислени неща. Не бъдете импулсивни в тези решения, защото по-късно може и да съжалявате.

Тъмната ни страна влиза в действие през тези няколко дни и трябва да се пазим от изкушения.

Драматичност, кармичност, силна емоционалност, непредсказуемост и разрушения, но благоприятен период за вътрешна работа, лекуване на кармични взаимоотношения, определяне на ценности, активиране на вътрешна енергия.

Ще бъдат засегнати партньорските взаимоотношения – интимните и бизнес, финансите, както и сферите под управлението на Венера – изкуството и красотата.

Непредсказуемост и хаос се очакват и в партньорските отношения. Същевременно най-нисшите страсти са активирани сега – параноя, ревност, недоверие, манипулации. Всичко може да се окаже лъжливо, така че внимавайте.

Пазете се от финансови схеми и не се предоверявайте.

Ретроградната Венера е и време за равносметки и точно в тези дни чисто практически може да настъпи една естествена чистка на приятелства и любови от които все сме отлагали да се отървем, а сега като, че ли това се случва по много естествен начин.

В този период не взимайте важни решения свързани с вашите взаимоотношения, партньорства, не започвайте нови връзки, не си купувайте скъпи вещи, не правете инвестиции, не взимайте кредити. Всичко ще се промени, след като Венера премине в директен ход.

А ето и какво да очаква всяка зодия от ретроградната Венера в Лъв:

Какво ще донесе ретроградна Венера в Лъв на всяка зодия

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти