Венера в Козирог: какви промени ще настъпят в любовта за всяка зодия?

зодии зодиак любов астрология
Снимка: iStock

Спомняте ли си Венера в Стрелец? Нейните диви и приключенски настроения ви помогнаха да се отпуснете и да опитате нещо ново в любовния си живот - но изходящата енергия става малко по-сериозна от 25 ноември, когато планетата на любовта започва своя път през кардиналния земен знак Козирог. Земните знаци Телец, Дева и Козирог се забавляват най-много с този транзит, докато кардиналните Овен, Рак и Везни изпитват чувство за неотложност, когато става въпрос за техните взаимоотношения.

Козирогът е доста сериозен знак, защото се управлява от Сатурн, планетата на отговорностите и предизвикателствата. Козирогът е амбициозен, решителен знак, който цени общественото положение и дълголетието (ето защо стереотипният Козирог е бизнесмен, изпълнителен директор или някакъв друг тип шеф). Така че сега, когато Венера навлиза в Козирог до 20 декември, ви се иска нещо истинско и сериозно.

Престоят на Венера в Козирог е по-труден от нормалното, защото тя споделя пространството си в знака със Сатурн, онази строга, не особено забавна планета, както и Плутон, планетата на унищожението и трансформацията. Звучи призрачно, нали?

Затова ето някои ключови дати, за които трябва да внимавате:

♦ 28 ноември: Венера и Уран, планетата на изненадите, се хармонизират и внасят приятни промени в любовния ви живот – възможно е да срещнете някой много привлекателен човек или, ако сте обвързани, да се отдадете умопомрачителен секс с вашата половинка.

♦ 3 декември: Венера формира поддържаща връзка с Марс, планетата на действието и либидото.

♦ 8 декември: Венера се обединява с мечтания Нептун, романтичната планета на емоции и дълбоки връзки.

♦ 11 декември: Сатурн и Венера се свързват, което ви кара да почувствате, че в любовния ви живот има блокиране, което ви пречи да се свържете с другите.

♦ 13 декември: Плутон и Венера се докосват, което ви кара да копнеете за дълбока връзка (което може да бъде проблематично, ако не сте обвързани).

А ето какво ще донесе в любовния живот на всяка зодия навлизането на Венера в Козирог!

Към зодиите >>>

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

 

Вижте какво ви очаква през 2020-та:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти