Каква ще бъде 2020-та година според славянския календар?

нова година 2020
Снимка: Istock

Настъпващата 2020 година ще премине под знака на Паяка според славянския календар. Славянският календар е календарна система развита и използвана от древните славяни до момента на тяхната християнизация.

Той е слънчев календар и е тясно обвързан с езическата славянска религия, с нейните обряди, гадания, празници и церемонии. Месеците в календара имат оригинални славянски наименования, свързани с особености на климата или на човешките дейности през съответния месец. И днес някои славянски народи употребяват славянските имена на месеците.

Последната година на Паяка беше през 2004 г., а следващата ще е чак през 2036 г. Новата година ще има свои собствени характеристики, които е важно да се знаят предварително, за да се преодолеят по-лесно всички препятствия по пътя. 

Какво да очакваме през 2020-та според славянския календар?

Това ще бъде емоционално време, през което е хубаво да действаме и да не бъдем статични. Не стойте на едно място, не очаквайте чудо, защото то няма да дойде, без да работите за сбъдването на мечтите си. Основното мото за годината е: „Трябват не думи, а дела"

Всичко, което искате да постигнете, няма да се получи без усилия от ваша страна. Ще трябва да положите усилия, да станете по-активни, динамични, понякога дори да поемате рискове и да жертвате нещо. Трябва да имате повече доверие на себе си и на собствените си възможности.

Препоръчително е да опрощвате грешките на близките си и да не бъдете злопаметни.

Ще имате и повече време за пътувания и грижа към себе си.

Вижте ТУК какво ви очаква във финансов и любовен план през 2020г. според славанския календар >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти