Каква цел трябва да си поставиш през 2022-ра според зодията

жена нова година 2022
Снимка: iStock

В края на всяка година съвсем нормално идва време не само за веселба, подаръци и срещи с любими хора, но и време за здрави равносметки и съставяне на списъци с неща, които искаме да осъществим през новата година.

Може би искате най-сетне да започнете да ходите на фитнес редовно? Или пък да се запишете на курс, да смените работата си, да предприемете по-смела крачка в любовта? Времето между края на старата година и началото на новата е изпълнено именно с такива мисли и сериозни новогодишни обещания.

Те често избледняват много бързо с отлитането на януари, но ако се вслушате в това, което са ви предначертали звездите за новата година, може и да успеете да изпълните най-важната си цел за 2022-ра.

Всички си имаме цели и определени желания, които следваме, но дали сте се питали какво са отредили звездите за вас и каква всъщност е вашата основна цел за новата година според зодията?

Ще я видите в галерията ни, а ние ви пожелаваме не само да я запишете към новогодишните си обещания, но и да я изпълните!

Към галерията >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

  •  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти