Венера навлиза в Телец: време за любовни страсти и свобода

планета космос венера
Снимка: Thinkstock

От 15.05.19г. до 08.06.19г. Венера навлиза в знака на Телец. Тя е истинска Царица, защото е Управител на знака Телец.

Всички, които в астралната си карта имат Венера в Телец, трябва да се усмихнат в момента. Това е едно от най-добрите положения на Венера - тя там се чувства наистина “на трон”.

Тази планета се свързва с връзките,желанията, любовта, суетата, красотата, алчността, привличането, интимността, скъперничеството.
Нейното разположение в картата ни показва - как обичаме, какво и кого привличаме и всичко онова, което ценим в другите.

Венера в Телец е много чувствена, любяща, вярна, ревнива и собственически настроена. Намира дълбоко удволетворение в брака и стабилността - финансовата също!

През този неин транзит в знака Телец Венера ще влезе в контакт с три от “външните” планети - Сатурн, Уран и Плутон. Те се движат много по-бавно и посочват най-важните събития, които са с дълго времетраене.

На 18.05 - любовната Венера ще съвпадне с нетрадиционния Уран в 4 градус на знака Телец. На вниманието най-вече на родените през първата декада на Телец, Дева и Козирог или позиция на личната Венера в хороскопа в първите пет градуса на тези земни знаци. Това е взривоопасен аспект, който може да донесе, както любов от пръв поглед, така и драматичен и нестабилен момент в любовния живот, емоционална независимост и желание за свобода в любовта.

На 31.05 - Венера образува тригон с ретроградния Сатурн в знака Козирог. Сатурн е ограничаващ и ще иска да въведе дисциплина в любовта. Финансово и емоционално ще се цени повече сигурността, отколкото забавлението. Отговорно и лоялно ще е добре да се подхожда и да се търси здравина и продължителност във връзките.

планети космос юпитер
Снимка: Istock

На 02.06 - отново хармоничен аспект - тригон на Венера с ретроградния Плутон, който се намира в Козирог. Апогей на дълбоките и силни чувства, пък било то и ревност и обсебеност... Ще се образува известно напрежение и със страст ще се разрешава! 

Венерата в Телец ще изисква разумност, практичност, стабилност и целеустременост. И няма нужда от насоки - тя сама избира правилната посока! 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти