Вашият знак в Уран предопределя начина, по който ще промените света

Уран планети планета астрология зодии
Снимка: iStock

Уран е основна планета, която представлява шокове, внезапни промени, наука, технологии и иновации. Открит през 1781 г. съвсем случайно, той се счита за „модерна планета“ (срещу „древна планета“ като Марс, за която знаем от много повече време). Освен това е владетел на въздушния знак Водолей.

Уран пробива реалността и структурите, създадени от Сатурн, планетата точно преди нея в нашата слънчева система. Иначе казано – потърсете Уран, за да ви помогне да разберете внезапната промяна във вашия индивидуален живот, както и в света.

Уран прекарва около седем години в един знак (понякога и малко повече, защото има и реградни периоди) и са необходими 84 години, за да премине през целия зодиак. Това означава, че големи групи хора в рамките на поколения имат един и същ знак на Уран – всъщност Уран понякога се нарича „планета на поколенията“.

Ключът към работата с такава непостоянна и непредсказуема планета е да очакваме неочакваното. Уран е свързан с оригиналността и в момента той се движи през знака на Телеца до 2026 г. Този транзит влияе върху това, което ценим като глобално общество и в самите себе си, а много от нас ще направят внезапни промени в живота си.

Разберете кой е вашият знак в Уран и как той ще ви помогне да промените света!

Разберете кой е вашият знак в Уран и как той ще ви помогне да промените света

Прочетете ощe:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти