Трите зодии, които звездите ще дарят с магия тази седмица

жени зодии червено
Снимка: iStock

Навлизането в сезона на Рибите активира емпатията ни, насърчавайки ни да разширим границите на въображението си, разказват от Elite Daily.

Започва магичен месец: сезонът на Риби е тук, за да успокои хаоса

На 23 февруари Марс в Козирог ще образува секстил с Нептун – това ще помогне да се отдалечим от егото си и открием нов начин да последваме своите желания.

Ден по-късно Венера в Козирог също ще е формирала секстил с Нептун, повишавайки чувствителността ни – нужна е една запалена искра, за да намерим път към изобилието!

Въпреки че краят на седмицата може да е обезпокоителен, сезонът на Рибите е доказателство, че нищо не е такова, каквото изглежда. На 24 февруари и Меркурий във Водолей ще се свърже с Уран, което може да доведе до някои неочаквани сътресения в общуването с околните и разрешаване на проблеми по пътя. Вероятно ще се наложи да прибягваме до план Б (и може би дори план В), но ако успеем да привлечем помощ от нашето обкръжение, всичко може да ни се стори по-лесно, отколкото първоначално сме си мислили.

Настоящата седмица ще е особено благоприятна за три астрологични знака, които ще успяват да омагьосат околните, а енергията на Риби ще ги насочи към всемирна любов.

Вижте кои са тези зодии в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти