Тази нощ сънищата ни са пророчески - ето какво не бива да правите
Снимка: Thinkstock

Тази нощ сънищата ни са пророчески - ето какво не бива да правите

Днешният ден ще е белязан от лошия аспект между Луната и Плутон. Възможни са рискови ситуации и дълбоки емоционални проблеми. 

Днес се повишава желанието за физическата активност. В хората възниква потребност към нещо ново, интересно. Стават импулсивни и лесно поддаващи се на опасността да бъдат въвлечени в съмнителни авантюри. Днес е ден на силните и решителни действия.

Много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове. Не трябва да се оставяте да ви завладяват ниско самочувствие и лошо настроение.

Отдайте се на активност, действия и физическо натоварване. Хората може да говорят с недомлъвки, но се вслушвайте в това, което искат да ви кажат. Голяма е вероятността Съдбата да ви се усмихне и да ви изненада приятно. 

Днес внезапната смяна в настроението ще се обяснява с увеличения стрес върху психиката. Този ден е идеален за изхвърляне на шлаките от тялото. Пийте повече течности. Всички заболявания, които започват в този ден, преминават в лека форма и бързо отшумяват.

Пълнолуние в Скорпион утре: Пригответе се за неочаквани обрати

 Луната се намира в апогей и в пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова е и опасно. Ако прекарате този ден в пасивност, то няма да настъпи и вътрешен мир у вас. Хора, които не използват мощния поток на настъпващото пълнолуние за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

небе звезди
Снимка: Thinkstock

Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Лош знак е да възникне спор днес. 

Днес ни очаква предпоследната за 2017-та Супер Луна!

Този ден се явява и като време за пророчески сънища. Но не бива да разказвате сънищата си от тази нощ на никого. По-добре оставете тези неща за себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти