луна
Снимка: Thinkstock

Днес ни очаква предпоследната за 2017-та Супер Луна!

Заедно с Пълнолунието, което се случва в знаците на Телец и Скорпион утре, днес ще имаме възможността да наблюдаваме и предпоследната за годината Супер Луна. 

Тя е втората по големина след тази, на която бяхме свидетели през месец май тази година. 

Всъщност явлението тази вечер слага началото на трилогията от Супер Луни, които ще се случат последователно през ноември, декември и януари. 

Убедени сме, че това Пълнолуние в Супер Луна е било усетено доста силно от ваша страна. Но защо? Ето и отговорът на астролозите:

луна
Снимка: Thinkstock

Енергията от Пълнолунието на 4-ти, която се разпространява през цялата седмица, ни кара да се чувстваме като в крайно полюсна битка между спокойствие и желание за нещо ново.

Енергията на земния Телец не иска да се лиши от удобното си усещане за комфорт и удоволствие, но позиционирането на Слънцето в нетърпеливия Скорпион ни натиска за промяна, за израстване на духа към по-сериозни величини. Този период е всичко друго, но не и спокойно излежаване в зоната ни на комфорт. 

В крайна сметка промяната във вас ще се случи, така че можете да се успокоите и да оставите нещата да се случат. 

луна
Снимка: Weheartit

Луната ще се намира на 358 219 километра, а за последно дистанцията между спътника и планетата ни е била толкова малка през 1948 година.

Това положение на Луната се нарича перигей и благодарение на него лунната светлина ще е с 30% по-силна, а дискът на небосклона ще е с 14% по-голям.

Цветът на луната обаче няма да е в кървавочервено, какъвто би бил, ако явлението бе през лятото. Ще наблюдавате Луната е в обикновения ѝ перлен нюанс.

Прочетете повече за Пълнолунието утре и какво да очакваме от периода >>>  Пълнолуние в Скорпион утре: Пригответе се за неочаквани обрати

луна жена
Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти