Пълнолуние в Скорпион утре: Пригответе се за неочаквани обрати

Бистра Копанарова

Тази събота, 4 ноември, предстои Пълнолуние в Скорпион. Неговото влияние се усеща още от средата на седмицата и касае целия период от 30 октомври до 5 ноември.

То разгръща това, което започна с Новолунието на 19-ти октомври - а именно, темата бяха промените, изненадите и новите ситуации, които ни поднасяше този период и то свързани най-вече с отношенията, в които участвате.

планети космос астрология
Снимка: Thinkstock

Опозицията, която правеше новолунието с Уран, сега, по време на пълнолунието, се реализира чрез Венера - Уран и дава възможност за доизясняване, изчистване и освобождаване от модели, нагласи и всичко, което не е добро за вас в отношенията, в които се намирате.

Възможни са неочаквани и силно поляризирани ситуации и обрати.

планети космос астрология
Снимка: Thinkstock

Както по време на всяко пълнолуние, периодът около него или с други думи предстоящата седмица е с по-кризисен характер и не е подходящ за вземане на важни решения, особено под въздействие на емоции или импулсивни действия.

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Тези няколко дни са по-добри за съзерацание, пречистване, старт на диети, време, изкарано сред природата, най-добре в планина, тъй като Уран се свързва с планините, както и за работа със себе си: можете да се занимавате с молитви, мантри, да практикувате йога, да творите или всичко, което ви зарежда, носи ви покой и ви връща към вашият собствен вътрешен център, защото пълнолунието е твърде възможно да го разклати.

Силната енергия на Скорпион през настоящия период ще даде устойчивост за справяне със ситуациите, издържане до край и обновяване, надграждане, което идва от участието на Юпитер – и развитие на това, което е истинско и носи потенциалът да бъде реализирано успешно и да ви донесе радост и щастливи моменти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти