Изгрява "Захарна луна": какво ще донесе на всяка зодия това съдбовно пълнолуние

луна пълнолуние планети
Снимка: iStock

Добре дошли на прага на последното пълнолуние за зимния сезон, звездни момичета! Очаква ви сериозна пречистваща магия!

Ако се чудите защо напоследък главата ви хвърчи в облаците, а задачите ви се трупат една след друга, но нямате желание да ги погледнете... спокойно - сезонът на Рибите е отговорен за тази ваша разсеяност и мечтателски пориви. Сега е времето да мечтаете смело, да преследвате онези ваши диви копнежи, без да се притеснявате много за последиците.

Тази енергия може да не ви се струва много продуктивна, но сега е времето да се отдадете на живот извън рамките. Свободата, която ще усетите, не може да се сравни с нищо друго! Определено ни очакват освежаващи дни. А наближаващото интересно Пълнолуние на 7-ми март ще внесе малко повече логика, рутина и продуктивност в иначе леко хаотичните ви мечтателски дни.

Това съчетание ще се превърне в идеалната отправна точка за реализирането на най-смелите ви планове!

На 7-ми март небето ще бъде озарено от т.нар. "Захарна луна". Това пълнолуние се нарича още "Луната на червея". Това име са й дали някога индианските племена. Факт е, че точно по това време в някои региони на Европа и Северна Америка почвата се затопля толкова много, че в нея се появяват червеите - оттук и името. Освен това тази Луна се нарича още Луна на враната – смята се, че гарваните сигнализират с граченето си края на зимата. „Сап-луна“ или „Захарна луна“ започва да се нарича пълнолуние, защото по това време започва събирането на захарен сок от клена. Целомъдрената луна е получила името си, защото символизира чистотата на ранната пролет. Всички имена на това пълнолуние по един или друг начин са свързани с прехода от зима към пролет и промени в природата.

планети астро луна
Снимка: Istock

Пълнолунието в Дева ще донесе изненади и промени за всички знаци на зодиака. Енергията на зодия Дева е аналитична, организирана и фокусирана върху благосъстоянието - така че това пълнолуние бележи старта на идеално време да изчистим пейзажа си от изтекъл емоционален багаж и да се освободим от токсичните си мисли или взаимоотношения. Да, все още сме в чувствителния сезон на Риби, но енергията на това пълнолуние подчертава отговорната ни страна и ни помага да видим какво точно трябва да бъде освободено.

Ето как пълнолунието през март 2023 г. ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Изгрява "Захарна луна": какво ще донесе на всяка зодия това съдбовно пълнолуние

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти