Супер рядката кървава Луна в Скорпион ще разтърси света на тези 4 зодии

жена луна небе астрология
Снимка: Unsplash

Сезонът на затъмненията е тук и е готов да разтърси всичко. Лунните затъмнения са склонни да разрушават нашия свят малко повече, отколкото слънчевите, така че докато слънчевото затъмнение в Телец, което се случи на 30 април, може да не е довело до твърде много неудобни промени, то лунното затъмнение в Скорпион днес определено ще бъде време на трансформация за всеки зодиакален знак.

Тъй като фиксираните знаци дават приоритет на комфорта и стабилността, те са склонни да се противопоставят на промяната, което може да накара ефектите от затъмнението да се усетят малко по-разрушителни за тях. Провеждайки се във фиксирания воден знак на Скорпион близо до Южния възел, затъмнението ще насърчи тези четири знака да разхлабят хватката си върху нещата, над които са поддържали сериозен контрол от доста време.

Преди да се впуснете в тънките подробности за това как луната на 15 май е повлияла най-много на фиксираните знаци, ето какво трябва да знаете за това конкретно лунно събитие:

Какво е кървава Луна?

Тъй като Луната няма собствена светлина, тя разчита предимно на слънчевите лъчи, за да бъде видяна от хората на Земята. Но по време на лунно затъмнение тя поема светлината от земната атмосфера, карайки я да придобие привидно червен нюанс, откъдето произлиза и терминът „кървава луна“.

Какво е Супер Луна?

Луната на 16 май е още по-голяма рядкост, защото се случва и да е Супер Луна. Според НАСА „ Супер Луна възниква, когато орбитата на Луната е най-близо (перигей) до Земята в същото време, когато Луната е пълна“. Тъй като е по-близо до Земята, може да изглежда много по-голяма от обикновено – до почти 14% повече, за да бъдем по-точни.

Сега, когато сте наясно с всички значения на пълното лунно затъмнение, ето на кои 4 зодии ще се отрази най-силно:

Зодиите, които ще усетят най-силно енергията на кървавото пълнолуние

А ето какво да очакват всички зодии днес:

Как ще ви повлияе пълното лунно затъмнение според зодията ви

Прочетете какво още ви очаква през МАЙ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти