Сурова истина и катаклизми: как ще ви повлияе пълното лунно затъмнение според зодията

лунно затъмнение
Снимка: iStock

Този сезон започва с гръм и трясък: между замайващия ретрограден ход на Меркурий и затъмненията, които в момента разтърсват света ни, е трудно да си поемем дъх и за секунда.

През последната седмица от сезона на Телеца, на 16 май, на небето ще изгрее пълнолунното затъмнение, което ще отвори очите ни и ще предизвика дълбоко емоционално освобождаване за всички зодиакални знаци.

Известно още като Цветна луна, това затъмнение е тук, за да ни помогне да изкореним бурените, които ни пречат на духовното израстване.

Майското лунно затъмнение изгрява в знака на Скорпион: ще ни послужи като важна трансформация и ще разкрие някои дълбоко заложени истини, които от известно време се канят да изплуват на повърхността. Започваме да разчистваме пътя към това, което наистина е предназначено за нас.

Затъмненията в астрологията са известни с това, че са дестабилизиращи и хаотични, тъй като често водят до много внезапни промени, а това затъмнение ще бъде особено изпълнено с действие. Слънцето и Луната ще сключат аспекти в много важни планети - включително Марс, Сатурн, Юпитер, Нептун и Плутон, така че е възможно да ни се наложи да предприемем решения, които не сме очаквали.

Хубавата страна на това е, че не ни се налага да го правим сами. Управителите на това затъмнение, Венера и Марс, са тук, за да ни напомнят, че има помощ, изцеление и споделен дух на съпричастност, които са достъпни за нас, ако се обърнем към тези, които ни обичат. Не се противопоставяйте на промяната, а и позволете да ви облее с лунните си лъчи.

Ето как ще ви повлияе това космическо събитие според зодиакалния ви знак:

Как ще ви повлияе пълното лунно затъмнение според зодията ви

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти