Страстите се нажежават с новолунието в Лъв: ето какво носи то на всяка зодия

новолуние
Снимка: iStock

Тъкмо прекрачихме в сезона на Лъва и звездите вече са готови да ни зашеметят!

Новолунието на 28 юли 2022 г. ще ни вдъхнови да преследваме всяка своя страст. Царствените вибрации на този знак са свързани с припичане под светлината на прожекторите и призоваване на вътрешна сила  - а таза лунна фаза ще ни помогне да реализираме най-големия си потенциал, разказват от Bustle.

Тъй като e знак, управляван от самото Слънце, енергията на Лъва е свързана с това да се позиционираме в центъра на собствените си вселени и да приоритизираме желанията си. С изравняването на Слънце и Луна в Лъв – и с комуникационната планета Меркурий също в Лъв – новолунието на 28 юли е чудесен момент да се свържем със своите страсти – нещата, които ни вдъхновяват и разпалват сърцата ни. Особено силни към момента са намеренията, свързани с любов, творчество, увереност и себеизразяване.

Новолунието обикновено е подходящо време за поставяне на свежи планове и започване на нови проекти. Това управлявано от Лъв новолуние обаче ни носи още по-добра възможност да преследваме мечтите си, благодарение на мистичната връзка на светилата с благоприятния Юпитер.

Юпитер е планетата на растежа, разширяването и изобилието – затова и зарежда с енергия това новолуние и насърчава всички зодиакални знаци да търсят най-доброто за себе си. На 28 юли Юпитер започва ретроградното си движение,  така че е още по-вероятно да почувстваме неговото влияние в живота си - оптимистично и изграждащо вяра.

Ретроградният Юпитер преобръща късмета ни и разкрива нови хоризонти: какво да очаква всяка зодия

Вече ви разказахме кои зодиакални знаци ще бъдат най-положително повлияни от събитието ► Новолунието в Лъв ще даде ново начало и сили на тези 4 зодии

Но имайки предвид благоприятната енергия на това явление, определено бихте искали да узнаете как то ще се отрази на вашата зодия. Разберете в галерията тук:

Какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Лъв

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти