Новолунието в Лъв ще даде ново начало и сили на тези 4 зодии

зодии лято
Снимка: iStock

Провеждайки се в огнен знак, новолунието на 28 юли носи ще донесе начало за начина, по който изразяваме себе си, разказват от Elite Daily. Тъй като Лъвът е фиксиран знак, събитието ще послужи като напомняне, че истинското ви усещане за самите себе си не претърпява твърде големи промени, така че в крайна сметка знаете кои сте и как да уважите това по най-добрия възможен начин.

Да изпитвате достатъчна увереност, за да я споделите с другите без извинения, обаче може да е моментът, в който да възникне предизвикателство. Идвайки от знак, управляван от слънцето, енергията на Лъва е свързана с това да бъдете признати и оценени точно за това, което сте, независимо колко притеснени могат да бъдат другите от вашата светлина или колко силно се изразявате.

Това новолуние ви насърчава да пристъпите към светлината на прожекторите, защото ако не го направите вие заради самите себе си, кой друг? Тъй като Слънцето е в знака на местожителството си, ще бъде по-лесно да разберете кое е най-добре в съответствие с вашето усещане за себе си и кое - не.

За четири зодии това явление ще е източник на мощна енергия и възможност за отгръщане на нови страници. Вижте кои са тези късметлии в галерията тук:

Зодиите, на които новолунието в Лъв ще донесе нови сили и хоризонти

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти