Сезонът на Телеца е глътка свеж въздух за почивка и романтика: какво да очаква всяка зодия

телец зодия зодии хороскоп астрология
Снимка: iStock

Сезонът на Овена тази година беше забързан, оптимистичен и може би малко хаотичен, но вибрацията се променя на 21 април, когато официално започва сезонът на Телец! Земните знаци Телец, Дева и Козирог прекарват най-добре този период, докато фиксираните знаци Лъв, Скорпион и Водолей може да се борят за целите си през следващия месец.

Тази година получаваме истински удар от вибрациите на Телеца. Венера влезе в Телец на 14 април, а Меркурий влиза в Телец на 19 април, така че две големи планети + Слънцето са в този знак, което означава, че вие наистина канализирате вътрешния си Телец, независимо от вашия собствен слънчев знак!

Какво точно означава това? Енергията на Телеца ви кара да се чувствате по-трудолюбиви и решителни. Вие давате приоритет на сигурността, стабилността и ангажираността. Чувствате се по-практични, така че можете да изберете най-добрите идеи, които сте измислили по време на забързания си сезон на Овена, и наистина да се заемете с тях.

Сезонът на Телеца обаче не е само работа и никакво забавление! Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, удоволствието и красотата, така че това е чудесно време да обновите гардероба си, да си направите прическа или татуировка или да разкрасите дома си. Венера е и планетата на лукса, така че не забравяйте да отделите ден за глезене – просто не прекалявайте! И тъй като Телецът е супер чувствен земен знак, този сезон извежда сексуалния ви живот на съвсем ново ниво!

Единственият недостатък на сезона на Телеца е, както се досещате, скандалната му упоритост. Когато сте толкова фокусирани върху целите си, е трудно да приемете приноса на другите. Опитайте се да запомните, че само защото мнението на някого е различно от вашето, не означава непременно, че е грешно. Така че ги изслушайте.

Ако напоследък имате проблеми с намирането на спокойствие, сезонът на Телеца е тук, за да ви помогне да се успокоите и да се отпуснете. Заемете се с нещата бавно, останете продуктивни (но не прекалено), насладете се на пролетното време и оценете малките неща този месец и ще имате прекрасен и успешен сезон на Телеца!

Ето какво да очаквате от сезона на Телеца според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Телеца

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти