Сезонът на Рака ни кара да се отпуснем и дадем воля на чувствата си: какво да очаква всяка зодия

астрология сезон на Рака
Снимка: iStock

Ако социалната и високоенергична атмосфера от сезона на Близнаците ви е дошла в повече, най-накрая получавате шанса да се отпуснете, докато Слънцето се намира в зодия Рак от 21 юни до 22 юли. Настоящият период ни помага да се потопим по-дълбоко в своята емоционална страна, разказва Cosmopolitan. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват, докато за кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог сезонът е по-забързан.

Архетипната фигура на „майка“ в зодиака принадлежи на Рак. Ако във вашата приятелска компания или екипа ви на работа има „приятелка майка“ (без значение от пола), вероятността тя да бъде Рак е голяма.

Независимо от своята зодия, този месец имате шанс да използвате въпросната грижовна енергия, за да покажете любовта си към околните. С допълнителна чувствителност към това, което казвате и правите този месец, можете значително да задълбочите взаимоотношенията си не само с приятелите, но и със своя партньор, семейство и колеги.

Ракът, най-емоционалният знак, се управлява от Луната. Точно както формата ѝ непрекъснато се променя, емоциите на Раците също се менят. Лесно е да възприемете тази мрачна нагласа по време на настоящия сезон – затова ако почувствате, че ставате раздразнителни, просто се приберете в черупката си и се отдръпнете от драмата. Успокойте се и се върнете към това по-късно – реакциите на емоционално разтърсване точно сега може да бъдат особено бомбастични.

Не очаквайте много новости този месец – сезонът на Рака е свързан със заръщане към корените ви, свързване със семейството и с хора, с които имате история, намиране на сигурност и стабилност в тази област. Действайте по-спокойно и си дайте шанс да презаредите батериите си, защото купонът, какъвто е сезонът на Лъва, започва на 22 юли.

Вижте в галерията тук какво може да очаква всяка зодия от сезона на зодия Рак:

Как сезонът на зодия Рак ще повлияе всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти