Промените, които ще донесе на всяка зодия редкият ретрограден Сатурн в Риби

астрология Сатурн
Снимка: iStock

Ако реалността ви удря твърде силно напоследък, според астрологията виновен е Сатурн.

Планетата на ограниченията, границите и редът плува през Риби от 7 март, насърчавайки всички да свалят розовите си очила и да прегърнате истината, дори и да е грозна. Домът, управляван от Риби във вашата рождена карта, е мястото, където идеализмът и пожелателното мислене са склонни да процъфтяват, но след пристигането на Сатурн там вероятно сте забелязали, че нещата в тази област не са станали никак идеални. 

Но въпреки усещането, че планетата на кармата е тук само за да развали забавленията ни, този транзит носи ценен урок, който трябва да бъде научен, твърдят от Elite Daily. Всъщност, тъй като ретрограден Сатурн през 2023 г. започва в Риби за първи път от около 30 години, ще бъдете призовани да преразгледате начините, по които сте постигали по-силно чувство за стабилност.

Ретроградното движение на Сатурн през Риби започва на 17 юни и ще продължи до 4 ноември. През това време всеки зодиакален знак ще стане свидетел как строгостта на Сатурн започва да се смекчава. Макар че това ще предложи известно облекчение на дома от вашата рождена карта, управляван от Риби, липсата на структура в областта от живота, за която домът отговаря, може или да ви позволи да предефинирате вашите надежди и желания, или да им позволи да се изплъзнат между пръстите ви.

Тъй като ретроградите са периоди, когато една планета не се движи с нормалната си скорост, значимостта ѝ намалява и в толкова променлив знак като Риби това може да предизвика объркване, измама или цялостна несигурност. Възможно е това да бъде момент, в който и вие се чувствате необичайно лековерни, така че внимавайте с всичко, което изглежда твърде хубаво, за да е истина (защото вероятно е така).

Вижте в галерията как ще се отрази върху всяка зодия ретроградното движение на Сатурн:

Какви промени ще усети всяка зодия под влиянието на ретроградния Сатурн

А тук вижте на кои зодии ще донесе най-много късмет периодът:

Ретроградният Сатурн носи магия и късмет за 4 зодии

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти