Време да покажем най-доброто от себе си: как ще повлияе всяка зодия Меркурий в Близнаци

Меркурий в Близнаци
Снимка: iStock

Отминалият наскоро ретрограден Меркурий може и да е обърнал света ви с главата надолу, но докато планетата е в Близнаци до 26 юни, може да се усетите по-бързи, по-умни и по-социални от обикновено.

Управител на този умен и ярък знак е Меркурий, което означава, че планетата на комуникацията, когнитивните функции, паметта и интелекта в момента работи по най-добрия начин. Според астролозите това предначертава вълнуваща промяна, която ни кара всички да извършим интелектуално постижение, разказват от Stylecaster.

Меркурий в Близнаци започва с отрезвяващо връщане в реалността, докато Сатурн образува квадрат с Риби на 15 юни. За щастие, Меркурий формира секстил с романтичната Венера в Лъв на 17 юни, точно преди да достигнем горделиво страстния Марс в Лъв на 21 юни. Това ще даде увереност в идеите ни и самочувствие да говорим смело.

Меркурий ще образува и секстил с Хирон, тласкайки ни към съпричастност и общуване. Въпреки това опитайте се да устоите на желанието да плетете мрежи и да се впускате в приказки, тъй като Меркурий ще формира квадрат с измамния Нептун на 25 юли, карайки ни да се чувстваме еднакво лековерни, колкото и крещящо ярки.

Прекарайте този транзит в четене на книги, игра на настолни игри с приятелите си, посещения на клубове или писане на стихове, препоръчват астролозите ог Stylecaster.

Вижте в галерията как ще се отрази причудлив и вълнуващ транзит в периода до 26 юни според зодията ви:

Как ще се отрази на всяка зодия Меркурий в Близнаци

Припомнете си тук какво може да очакваме от започналия вече период:

Какво да очакваме от Меркурий в Близнаци

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти