Седмичен хороскоп за 4-10 февруари: важен период на промени и нови идеи

жена книга
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За много от вас тази седмица може да се окаже преломна, и то в положителен план. Но има едно обстоятелство, с което ще трябва да се съобразите – облагите едва ли ще дойдат даром. За да получите това, което искате, ще се наложи да сте по-дейни, да положите усилия и да преодолеете някаква вътрешна или външна съпротива.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица се поставя началото на един по-активен за вас период. Ако досега сте имали желание за работа и за нови начинания, но сте се натъквали на препятствия или просто не сте знаели в какво да вложите енергията си, може да си отдъхнете малко – има шанс през следващите дни всекидневието ви да стане по-динамично.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои досадни битови проблеми, които ви занимаваха през изминалите дни и седмици, и да обърнете поглед към новите идеи и проекти. Повечето от вас ще се чувствате в свои води – заради повишения прилив на ентусиазъм и новите възможности, които ще се откриват пред вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица финансовите въпроси ще занимават мислите на много от вас. Възможно е да похарчите голяма сума за дома, да направите по-сериозна инвестиция или да получите пари, с които ще може да подсигурите бъдещето си. Без значение какъв точно ще е случаят, в действията си ще се водите от дългосрочни планове и ще мислите в перспектива.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

г
Снимка: Thinkstock

Лъв

Тази седмица е особено важна за вас, защото ще успеете да посеете семената на промени и реформи, които ще осъществявате дълго занапред. За да се възползвате от добрите възможности, в понеделник вечерта може да останете за кратко насаме със себе си и да се замислите кое е онова, за което най-силно копнеете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Дева

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят много от това дали в живота ви има нещо, което ви вдъхновява и ви доставя положителни емоции. Ако например сте човек на изкуството или сте се посветили на творческа дейност, седмицата може да се окаже доста приятна за вас – ще усетите прилив на вдъхновение, желанието ви да творите ще се повиши, а нищо чудно и да ви осени нова идея.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Везни

Тази седмица ще е много благоприятна за вас в професионално и във финансово отношение. Може спокойно да гледате напред и да започнете да осъществявате всичко онова, което сте намислили още при настъпването на годината. Не отлагайте да се впускате в нови начинания, защото точно сега има голям шанс всичко да се развие добре и без да срещате пречки по пътя си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица звездните влияния ще ви насочват да сте по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се страхувайте да предприемате стъпки по посока, различна от сегашната, да придобивате нов опит, да експериментирате и да се борите за онова, което, според вас, ви принадлежи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

г
Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на сили, от който може да се възползвате както намерите за добре – да се изявите по някакъв начин, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица голямо значение ще имат взаимоотношенията с хората около вас – ще определят както развитието на ситуациите в обкръжаващата ви среда, така и личните ви преживявания. Много от вас ще търсите социални контакти и ще изпитвате желание да прекарвате повече време в компанията на хора, които са ви приятни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Водолей

Очаква ви една интересна седмица, през която в смелите си действия ще намерите ключа към успеха на начинанията ви – правете онова, което искате, а заедно с това разгърнете умението си да работите съвместно с други хора. Няма да е много лесно да постигнете този баланс, но добре ще е да се стремите да го постигнете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Риби

През тази седмица ще откриете нови перспективи в служебната сфера. Ето защо е потребно да гледате напред и да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят. Не саботирайте сами себе си, като се тревожите дали сте достатъчно добри и дали нещата ще се развият благоприятно за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

г
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти