Седмичен хороскоп за 16-22 юли: не насилвайте събитията, пуснете се по течението

лято жена
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 16 до 22 юли).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица ще е изпълнена с доста емоции, независимо дали става дума за личния, или за професионалния ви живот – каквото и да се случва, ще го приемате навътре. Най-важната препоръка към вас е да не се вкопчвате с всички сили в каквото и да било – най-вече в човек, пари или материални притежания, защото колкото повече време и енергия хабите, за да правите това, толкова по-напрегнати и безсилни ще се чувствате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица ще успеете да се възползвате от позитивните звездни влияния, които ви помагат от известно време насам. Продължавайте да следвате основната препоръка – не насилвайте нещата, защото каквото има да става, то ще се случва сравнително лесно. Това не означава да бездействате, а да следите какви знаци получавате – и когато възможността се появи, да я грабнете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Освен ако не сте решили да си вземете отпуск точно сега, през тази седмица вероятно ще имате достатъчно ангажименти и задачи, които няма да ви оставят да скучаете. Не се притеснявайте – ще се справите доста добре, но за целта е нужно да създадете добра организация, да мислите практично и да преценявате с какво да се заемете на момента и кое може да почака. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Тази седмица ще е благоприятна за вас, особено що се отнася до по-практичните въпроси: свързани с финанси, с делови взаимоотношения, с преговори и със служебна организация. Каквито и нови инициативи да сте предприели през изминалите дни или планирате да направите това в скоро време, може да бъдете спокойни – ще имате попътен вятър.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица на преден план ще излезе темата за професионалната реализация – може в работата да пожънете сериозни успехи, да се изявите по някакъв начин или да вземете важно решение по кой път да вървите занапред. Въпроси като „Какво е моето призвание?“ и „Дава ли ми тази работа това, от което имам нужда?“ ще занимават умовете на много от вас, особено ако чувствате, че не сте на мястото си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Основният акцент през тази седмица при вас ще бъде поставен върху взаимоотношенията и партньорствата. Не е изключено да излязат наяве някои неща, за които не сте си давали сметка, човекът до вас да реагира бурно на ваша постъпка или вие самите да се владеете по-трудно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица всекидневието ви ще е наситено със събития и емоции, така че за нищо на света няма да скучаете. Едва ли ще се стигне дотам да си правите някакви дългосрочни планове – настоящето ви ще е достатъчно интересно, за да си правите планове за бъдещето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Тази седмица ще бъде доста благоприятна, що се отнася до реализацията на идеите ви, до творческите проекти и до професионалното ви развитие. Препоръката към вас е много простичка – ако сърцето ви тегли нанякъде, не отлагайте да влезете в действие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за социалния ви живот, а някои от вас ще имате вълнуващи срещи и романтични изживявания. Ако сте започнали някакъв флирт, има вероятност той да прерасне в по-сериозна връзка, а онези от вас, които през периода сключите брак или започнете съвместно съжителство, може да сте спокойни, че сте на прав път – моментът е чудесен за трайно обвързване. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Тази седмица ще бъде особено благодатна за вас, тъй като звездите ще подкрепят две много характерни за вашия знак качества – стремежа към удоволствия и изявата на талантите. Вие избирате на кое от двете ще заложите. За удоволствията не са ви нужни каквито и да било препоръки – колкото повече се забавлявате и споделяте преживяванията с близки и приятели, толкова по-приятно ще преминат следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица работа няма да ви липсва. Независимо дали става въпрос за дома или за професионалната област, ще имате доста задачи и отговорности и не е изключено да се почувствате претоварени. Способността ви да живеете балансирано ще бъде поставена на изпитание и може да стане по-трудно да съвместявате ангажиментите си на работа със задълженията вкъщи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица е възможно задълженията и отговорностите да ви дойдат прекалено много и у вас да се породи усещането, че се товарите повече, отколкото може да понесете, или че трябва да се грижите за един куп неща. За да избегнете претоварването, а и за да не изпаднете в самосъжаление, не се опитвайте да угодите на всички, а се съобразявайте повече със собствените си възможности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти