Седмичен хороскоп за 10-16 април: предстоят неочаквани завръщания от миналото

Седмичен хороскоп за 10-16 април: предстоят неочаквани завръщания от миналото
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас настоящата седмица е подходяща да се посветите на финансови дела и на бизнес –действайте по проекти, които сте стартирали и се осланяйте на качествата си като солидност, търпение и последователност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Седмицата все още е рискова по отношение на партньорствата, в които участвате – както в бизнеса, така и в личен план. Ето защо не действайте импулсивно и не взимайте крайни решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През настоящата седмица вашата управляваща планета Меркурий отново навлиза в ретроградна фаза и това ще бъде така до началото на следващия месец май. Съответно, периодът става особено неподходящ за външни изяви и нови проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

За вас през настоящата седмица ще е подходящо да обърнете по-голямо внимание на баланса в отношенията с любимите си хора, както и да заложите на спокойно и уравновесено поведение, по възможност без да се влияете от емоциите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Възможни са резки обрати и поляризация в партньорските ви отношения през настоящата седмица, поради което е необходимо да бъдете особено внимателни и да не взимате импулсивно крайни решения под влияние на емоциите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През периода, а и в настоящата седмица ретроградността на Меркурий, вашата управляваща планета, ще ви насочва към анализ и преоценка на възгледите и убежденията ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Възможно е през тази седмица да сте настроени романтично, дори сантиментално, да си припомняте отминали събития и приключени отношения. Все още Венера, вашата управляваща планета, ще се движи ретроградно, така че ако сте необвързани, тази седмица не е добра за старт на нови връзки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Седмицата е подходяща за анализ и размисъл относно партньорските ви отношения, за излизане от не особено ясни ситуации, в които сте въвлечени отдавна. Влизате в период за прочистване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Стрелец

И за вас също през седмицата е подходящо да се обърнете назад към миналото, да направите анализ и равносметка на партньорските си отношения, настъпва време за изчистване и освобождаване от остарели нагласи и модели на поведение, които не ви носят нищо значимо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Седмицата е рискова за отношенията с човека до вас – ето защо най-добре ще бъде да си направите равносметка, да анализирате всичко, което създава напрежение у вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През настоящата седмица не допускайте да се случват резки и неочаквани обрати в партньорските ви отношения – най-важно е да не реагирате емоционално, а спокойно и обективно да наблюдавате случващото се.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Грижете се добре за здравето си през настоящата седмица – за вас като воден знак е важно да запазите както физическото, така и емоционалното си спокойствие, особено в сферите на чувствата и възприемчивостта.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти