Пълнолуние във Водолей и Меркурий в Дева ще ни помагат да извадим най-доброто от себе си

Пълнолуние във Водолей и Меркурий в Дева ще ни помагат да извадим най-доброто от себе си
Снимка: Thinkstock

Август месец ни е подготвил куп астрологични изненади, които трябва да споделим с вас. 

Ще настъпят доста промени, за които трябва да сме готови. Ето какви са те:

От днес воинът Марс влиза в Стрелец. Дълбочината, страстта и сексуалното привличане на Скорпиона, сега ще бъде трансформирано в любопитство и стремеж да опознаем и обикнем света.

Вече сме приключили с дълбоките анализи и с драмите. Изминалият преход на Марс през Скорпион, навярно ни е смъкнал доста кожи и сега, обновени и заредени, какво ни остава, освен да продължим напред. Марс в Стрелец ще ни вдъхне вяра, че след всеки по-кризисен период се раждат смелите идеи, които ще изпълнят със смисъл и съдържание всяко наше действие.

Стрелецът е онзи подстрекател, който ни изкушава да надхвърлим ежедневните хоризонти и статуквото, за да изследваме какво се крие отвъд познатото и установеното. Когато тази планета навлезе в огнения Стрелец, се събужда потребността ни за изява и утвърждаване на идентичността ни.

18 август - Пълнолуние във Водолей

Пълнолунието във Водолей обичайно подхранва стремежa към изява на личността чрез по-ексцентрични изразни средства и необичайни преживявания. Стихията ни изпълва с копнеж за свобода и желание за промяна. Оригинални и принципно нови идеи няма да ни липсват, но те могат да се окажат непрактични или съвсем неосъществими, затова е разумно да позволим на времето да ги ревизира и оцени.

Импулсивно приетите решения и игнорирането на опита от миналото, както и интересите на партньори и близки, също могат да ни превърнат в жертва на прекаления ентусиазъм и желанието за самостоятелност. Емоциите няма да бъдат така дълбоки, но за сметка на това пък ще възникват стихийно, затова във вечерните часове по-добре избягвайте места с напрегнат социален климат.

В емоционален аспект Пълнолунието във Водолей указва зоните на напрежение, където е нарушен балансът между личните потребности и желанията на другите.

Постарайте се да възстановите това равновесие и по възможност да го съхраните, като си осигурите достатъчно лично време, без да забравяте за нуждите на другите.

24 август - Съвпадане на Марс и Сатурн Стрелец

Сатурн съвпада с Марс се характеризира с тежка работа, слаби импулси за действие и сподавени гняв и недоволство. При организация и дисциплина действията дават конкретни резултати. засилва се честолюбието в съчетание с нежелание да се съобразяваш с околните. Трудности и конфликти с работодатели и при съвпадане, квадрат и опозиция.

Двете планети имат отношение към тежката промишленост, машиностроенето, инженерните науки, военните. Могат да доведат до разочарование, неосъществени амбиции. Човек става много твърд, жесток и безмилостен към себе си и към другите.

Тежки отговорности в работата, свързани с много усилия. Липсата на равномерен ритъм в работата води до пренапрежение, умора, травми и производствени опасности. Възпаление на кожата, синини, удари, травми на кости и сухожилия, проблеми със зъбите обикновено се случват при такъв транзит.

31 юли - Меркурий влезе в Дева

Меркурий ще бъде в критичната Дева до октомври. Това разположение ще ни направи по-аналитични, по-критични и много по-детайлни в изпълнението на нашите задължения. Практичността ще излиза на преден план във всичките ни начинания.

При всички случаи ще сме прекалено концентрирани в детайлите и подробностите. Поради тази причина съществува риск да загубим от поглед голямата картина и цялостния смисъл на нещата, в които се замесваме.

Още за зодиите:

Сватбена рокля според зодията

Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 1

Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 2

Има ли разлика между хороскопите преди и сега?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти