Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 1

Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 1
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Овен

Лоши черти: Забравете за личното си мнение и за „ама той ми е само приятел“. Овните са самонадеян въздух под налягане, освен това са ревниви и ще искат цялото ви внимание само за себе си, както и да не им се противоречи за нищо, дори и да сте прави, а те да грешат (което никога не биха си признали).

И може би най-лошата им черта – забележително избухливи. Не се скъпят на викове, заплахи и ярост. Ще прекрачат всяка граница, а за извинения след това може и да не се сетят.

Добри черти: Винаги можете да разчитате на него. Обещал ли е нещо, ще го направи със сигурност. Без да ви се размазват и глезят излишно, те ще се грижат истински за вас и никога няма да ви оставят да мъкнете сама тежките чанти или да се приберете от работа в дъжда. Под завивките са толкова страстни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.

Телец

Лоши черти: Запъналото се магаре на моста е било всъщност телец. Ако очаквате неочаквани подаръчета, романтика и мили думички, то потърсете си друг мъж. За телците е важно всичко да се случва така, както те са го пожелали и всякакви опити да им давате наклон на живота и мнението ще се увенчаят с провал за вас. Не спорете с тях, само ще предизвикате гнева им, който е много сходен с този на Овена.

Добри черти: Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена и трябва не само да присъства винаги в живота на една ръка разстояние, но и да е хубава, гурме (Телците знаят как да си угаждат). Телецът е рекордьорът на зодиака по дълги и стабилни връзки. Той иска в живота му всичко да е надеждно, затова и разпилените срещи със случайни дами не са му по вкуса. Ако той реши, че ви иска, ще бъдете негова и ще ви даде стабилност и закрила.

Близнаци

Лоши черти: Всичко, изброено по-горе за добрите страни на Телеца, при Близнака е точно обратното. Забравя всичко в минутата, в която го е казал, ще ви наговори куп прекрасности, само за да се намърда в леглото ви и ще се изпари пет минути след това. Егоцентрични, далавераджии, ненадеждни, феноменално разсеяни, болезнено откровени, нетактични и езикът им реже като нож, когато се почувстват обидени.

Добри черти: Никога няма да ви е скучно с тях. Веднъж хванат ли ви за ръка, ще ви понесат към невероятни приключения и ще се заливате от смях на историите им. Най-добрите оратори от целия зодиак, щедри и добри към всички пъплещи по земята същества. Колкото и да забравят (предимно важни неща), толкова и ще помнят до живот нещо, което вие сте казали и на тях им е направило впечатление. Умеят да правят изненади и са страхотни в целувките.

Рак

Лоши черти: Цял живот в бащината къща и до майчината пола е тяхната мечта. Най-лесно обидчивите същества и фантастични егоисти. Никога няма да ви питат вие как сте, а ще заговорят за себе си и своите вятърни мелници. Той изглежда мил и надежден, но реално наранява най-близките си със своята темерутщина и съзнание, че всички са му длъжни и най-вече – не трябва никога да си позволяват да му дават съвети, да го критикуват или противоречат. Неспособни да се справят със словесен спор или да изразят качествено емоциите си, те млъкват, а светът е длъжен да си посипе главата с пепел и търпеливо да чака кога ще им мине.

Добри черти: Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Ако искате да пиете чай в топлите прегръдки на любимия в петък вечер, да си говорите мили неща или да си четете един на друг книга, то това е вашият мъж. Нежни любовници и никога не биха ви вдигнали грозен ревнив скандал, нито пък биха се опитали да ви обсебят. Най-искрено искат семейство и деца още в 20-те си години. За тях „развод“ е мръсна дума, мечтите за дом и сватба се появяват още преди партньора.

Лъв
 

Лоши черти: Егоцентрици, комплексари, страдащи от мания за величие и параноя, че околните тайно им се подиграват. Неувереността им е скрита неумело под постоянно парадиране с вещи и таланти, които си въобразяват, че притежават. Остра нужда непрестанно да получават внимание и възхищение, стараят се да изглежда здраво трудещи се, но реално успехите им се дължат на другиго, останал в сянка.

Добри черти: Няма как да не се почувствате като истинска царкиня около тях. Знаят как да поглезят жената до себе си и не обичат излишните игрички, те са под нивото им. Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достойнство. Както се грижат за собствената си особа, така желаят да обгрижват и жената до себе си.

Дева
Лоши черти: Педантични, стиснати, безстрастни, лишени от сексуалност или пък точно обратното – обсебени от секса и с леки извратени наклонности. Той ще прецени дали иска да бъде с вас по това дали сте удобна и подходяща. Отношенията с него приличат повече на работни, отколкото интимни, с разликата, че той е шефът-доминант, който ви орязва заплата и бонуса, но очаква пълна лоялност, тишина и добро поведение от вас.

Добри черти: Шансът Девата да изневери е почти нулев. За тях това е пълна глупост, която би разбила добре подреденото им семейство, а порядките и доброто представяне пред обществото са особено важни за тази зодия. Девата ще планира романтично пътешествие и предложение за брак година по-рано до най-малките подробности. Това е другият най-семейно ориентиран знак след Раците. Ако искате точни и ясни отношения, без излишни усложнения и мелодрами и живот в спокойствие, това са вашите хора.

Можете да откриете втора част с най-добрите и лошите черти на мъжете за останалите шест зодии ТУК!

Още за зодиите:

В началото бе... Овенът
Телецът – жизнен, устойчив, талантлив
Многоцветните Близнаци
Страстите Рачешки – непредвидено любовно танго
Гордият драматизъм на Лъвовете
Девите търсят блясъка на чистото съвършенство

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти