Пълнолуние в Телец: сбъдват се всички наши желания и мечти!

луна
Снимка: Istock

Идва поредното Пълнолуние, което означава, че в живота на всички знаци на зодиака ще настъпят значителни промени. Само че този път пълната Луна ни обещава изпълнението на всички желания, които всеки от нас има.

Пикът на пълнолунието се пада на 12 ноември, в 15:37 ч.

Какво трябва да се направи, за да може Пълнолунието да свърши работата си възможно най-бързо, качествено и според вашите желания? Просто е – в деня на Пълнолунието трябва да мислите за онова, което мечтаете, да си поставите ясни цели и да започнете да работите за изпълняването им.

луна
Снимка: Istock

Всичко, което правите на този ден, трябва да бъде поне в голямата си част подчинено на онова, за което мечтаете, защото както знаем -  във всички мисли има нещо материално, затова наистина си струва да мислим възможно най-често и възможно най-активно за тях, за да привлечем сбъдването на желанията си.

Относно това доколко бързо могат да бъдат изпълнени всички намислени желания, може със сигурност да се каже, че ще е след 12 ноември. За повечето зодиакални знаци те ще бъдат изпълнени преди края на ноември, но някои ще трябва да изчакат до декември и може би до Новата година. Бъдете търпеливи и не се отказвайте.

Вижте ТУК какво може да очаква всяка зодия от този вълшебен период на Пълнолуние в Телец и съвпад на Нептун и Сатурн >>>

Вижте всичко за 2020 година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти