Новолунието в Скорпион ни помага да се свържем отново със сърцето си: какво да очаква всяка зодия

жена луна астрология магично мистично
Снимка: iStock

В астрологията пълнолунието получава цялата заслуга за това, че е най-интензивният и кулминационен момент от 28-дневния лунен цикъл. Въпреки че новолунието често е доста по-малко променливо преживяване, не означава, че ефектът му няма да се усети също толкова остро.

В края на краищата, новолунието е моментът, в който Луната (управител на вашето вътрешно Аз) образува връзка със Слънцето (управител на вашето външно Аз), предизвиквайки ви да осъзнаете някои неща и да обмислите по-внимателно следващите си ходове.

Това новолуние се развива в Скорпион, фиксиран воден знак, който е белязан от дълбока, огнена страст, която може да кипи бавно, но изгаря дълбоко в крайна сметка. Скорпионът е емоционален, драматичен, обсебващ и готов да направи нещо драстично, за да получи това, което иска. Скорпионът или се интересува, или изобщо не му пука. Рядко има нещо средно за представителите на знака.

Това новолуние ще бъде първото, което ще се случи след Хелоуин, но това обаче не означава, че призрачният му ефект ще е изчезнал. Новата Луна ще се противопостави на непостоянния, непредсказуем и революционен Уран, което може да доведе до много изненади, които ще ви разтърсят. Вместо да се плаши от несигурността, Уран я прегръща. Уран ще захвърли внимателно изготвените ви планове и ще ви принуди да тръгнете в съвсем друга посока. Защо Уран би направил това, питате? Защото Уран разбира целия растеж и иновации, които могат да възникнат, след като се случи нещо неочаквано.

Ето какво може да очаква всеки зодиакален знак от новолунието:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Скорпион

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти