Новолуние в Козирог: оставете действията за следващата седмица

Здравейте, предстои Новолуние в Козирог, и то в последните му градуси, така че днес ще си кажем няколко думи по тази тема.

Първо, припомням, че Новолунието е кризисен момент и поради това няколко дни преди, по време и няколко дни след самото Новолуние е подходящо да не вземате важни решения и съответно да не предприемате значими за вас действия и инициативи.

Това Новолуние се случва на 17 януари, сряда, и най-добре да изчакате да отмине цялата предстояща седмица, а след това ще дойде време и за действия.

g
Снимка: Thinkstock

Съвпадът на Венера с настоящото новолуние сочи, че стартира едномесечен период, в който на дневен ред ще бъдат взаимоотношенията ви.

Плутон също се намира в близост до Новолунието и е възможно да са налице ситуации, в които да се налагат трансформации и пускане, особено на зависимости и твърдо изградени модели в отношенията, които Козирогът по естествен начин държи да създава.

Уран, друга силна планета, прави нехармоничен аспект с Новолунието – възможни са по-крайни и поляризирани ситуации, изненадващи обрати, а също така не са изключени и раздели.

g
Снимка: Thinkstock

Уран иска нещата да са истински и свободни, да се развиват и променят. Възможно е например в партньорските отношения на единия да му е омръзнало вече да толерира поведение,което да не е в синхрон с реалните му потребности и да реагира, да предприеме съответните действия.

Хармоничният аспект на Марс и Юпитер с Новолунието показва, че има какво да бъде направено и при желание за осъзнаване и надграждане на представите ви за отношения, може да се постигнат и добри резултати.

И все пак, всичко е въпрос на свободна воля и съзнателност, партньорските отношения са основен фактор, който провокира егото на човека, често макар и през трудни ситуации, но пък така се дава възможност да свършите сериозна и ползотворна работа със себе си.

g
Снимка: Thinkstock

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти