Астрологът Линда Гудман за жената Козирог и нейния сексуален живот

кралица жена
Снимка: iStock

Страстите на жената Козирог са неизлечимо подредени. Независимо какво сте чули, жените козирог са страстни. Това, от което се нуждаят, е аморално окуражаване.

Трябва да я преследвате, за да изложи чувствата си на показ. Докато не превъзмогне нейното грижливо приближаване към любовта, тя не може да се почувствува задоволена или казано по друг начин - когато тя е твърде грижлива, забравя грижите само когато има нови такива. Нейните тревоги свършват веднага след като добие сигурност. Тя обича да бъде обичана.

Никога не гледа към звездите, тя е твърде земна. В секса не е много импулсивна. Тя е достатъчно прелъстителна за всеки мъж, но добре се контролира.

Тя е винаги на разположение, за да бъде ухажвана, да й се възхищават и да я преследват, но никога не може да бъде напълно притежавана. Тя знае какво искате вие, но вие никога няма да бъдете достатъчно сигурен какво мисли тя. Много мъже намират, че е трудно да се справят с нея, други смятат, че нейната резервираност е прикритие за твърде силни емоции. Но непрекъснатото ѝ непостоянство може да направи всеки любовник луд. И въпреки всичко... Когато всички блестящи прелъстителни красавици преминат тя ще остане в спомените.

Тя е тази, чиито телефонен номер никога няма да забравите и освен ако сте направени от някакво по-твърдо вещество, вие никога няма да можете да устоите да ѝ телефонирате отново. Истината е, че тя се страхува да се влюби, защото иска да бъде сигурна, че това е истинско чувство. Най-основното е, че тя се нуждае от чувство за сигурност и има нужда от закрила. Един път привързала се към някого, тя никога не се отказва от чувствата си.

10 интересни факта за зодия Козирог

Тя е жена на принципа "всичко или нищо" и му е изключително вярна. Но тя трябва да бъде обичана и желана в замяна. Ето защо, в началото тя трябва да бъде дълго ухажвана. Тя иска да избегне рисковете преди да се предаде. Нейния емоционален стаж е винаги буден. За нещастие, не винаги знае кога да се откаже от него. Както и да е, един мъж, който успее да завоюва нейните чувства и да докаже, че е достоен за тях, ще открие, че тя е една страстна любовница - жена, която ще направи всичко за своя любим.
Когато направи грешка при избора на другар, обикновено тя е голяма. В много случаи обаче тя е способна да превърне грешката в благополучие.

Тя има търпението, упоритостта и настойчивостта да го постигне. В своите желания е най-големия антагонист. Ако се опитате да я нараните, внимавайте, тя никога няма да забрави или да прости. Нейният гняв не знае граници.

Жената Козирог винаги ще бъде отделна независима личност, която настоява да живее своя собствен живот. Когато има връзка с някого, може да настоява за правото да отиде където, когато и с когото пожелае. В брака, тя може да иска собствена кола и собствена банкова сметка. Ако работи може да продължи да носи моминското си име. Тя ще намери начин, за да ви каже "аз, трябва да бъда аз!". Тя е безкрайно женствена и знае стойността на красотата. Има инстинкт за чистота и чистоплътност, гримира се много дискретно и има много женствен вкус в облеклото и допълненията към него. Другите жени често отиват при нея за съвет как да се облекат, за да привличат мъжете.

Тя е пресметлива и ще се опита да доминира над мъжа и да го използва, за да осъществи собствените си проекти. Тя привлича слабите мъже. Поласкана е от тяхното внимание, но не би им позволила да станат бреме за нея. Малко колеблива когато е млада, с възрастта става по-сигурна в себе си. Обикновено се жени късно, след като е имала много връзки. Никога не служи за сексуална играчка на мъжете. Твърде остра е и затова.

Каква прелъстителка си според зодията?

Нейните страсти са дълбоки, но тя не би се съгласила някой посредствен любовник да ѝ стане съпруг. Може да се разболее без любов - физически или емоционално, но иска някой, който да задоволи всичките ѝ нужди. Тази дама непрекъснато е заета с това да си осигури щастието. Възприема живота много сериозно и има вътрешна убеденост, че е способна да постигне високите си цели. Лошото е това, че тя никога не е сигурна кога ги е постигнала. Винаги има нова амбиция, която да я терзае. Тя никога не е напълно задоволена.
Уважава хората, които успяват и е склонна да приема съвети от тях. Уважава и се подчинява на по-високостоящите.

Има тенденция към снобизъм. Обича да й правят комплименти. Веднъж разбрала, че я приемат и ѝ се възхищават, тя става по-човечна. Тиха, неблестяща, компетентна, тя не винаги получава това, което ѝ се полага. Други с по-малко таланти я избутват настрани. Но това е само временно. В крайна сметка тя превъзмогва всички несполуки и разочарования. Или се предава. Ето каква е тя. Tя лесно се възпламенява. Понякога може да я възбудите само с един жест, с една прегръдка. И това няма да бъде краткотраен огън когато горят храсталаци, а голяма клада.Не се чувствувайте обиден, ако предпочита две отделни легла.

Това е само защото тя държи на своята самостоятелност. Когато тя има настроение за любов, а тя често го има, вие няма да се притеснявате от тези легла.Тя не се нуждае от много предразполагане, защото то се ускорява светкавично. Обича да има водеща роля в любовта. Може да започне във ваната или под душа. След това напарфюмирана и готова тя се придвижва към следващата стая и към следващото действие. Не се опитвайте да я сюрпризирате. Тя обича да знае какво следва в програмата.

4-те зодии, които не могат да издържат и ден без секс

Тъй като има голяма сексуална издръжливост тя очаква това и от партньора си. Не се интересува от екзотични вариации, а само от силата и издръжливостта. Разнообразните експерименти не я привличат. Освен това тя постига големи резултати с конвенциалните методи и не може да разбере защо е необходимо да се претрепва от акробатики, когато мисионерската поза води до същото удоволствие по по-директен начин.

Тъй като тя обича да доминира в половия акт, тя е особено доволна от вариантите, когато тя е водещата и контролира положенията. Тя налага ритъма, който ѝ носи удоволствие. Веднъж попаднала в ритъм през цялото време тя води към края. Тя обича да драска и да скимти. Правенето на любов е диво състезание. Тя обича продължителните актове и има необичайна способност да прави често любов. Животинските кожи - прострени на пода или леглото ѝ доставят удоволствие.

Тя намира, че допира на сухата животинска козина е еротично стимулиращо. Нуждата ѝ да бъде задоволявана често граничи с нимфомания. Когато стигне до своя връх тя иска да чувствува, че земята се върти и това е всичко, от което се интересува. Тя обича да хапе. Жената козирог може да изглежда студена, но това е само защитно оръжие. Един път предала се, вие може да очаквате много приятни сюрпризи от нея.

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти