Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част

Каква си според асцендента: зодия Козирог - II част
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Козирог с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си статията тук)

Вижте и втората част на темата каква личност сте според асцендента, ако сте зодия Козирог:

Козирог с асдендент Везни

Вие сте човек на принципите. Щом решите, че един принцип е правилен за вас, той добива силата на закон. Имате качества на балансьор и съдник – когато двама се карат, вие умеете да изслушате и двете страни, да прецените ситуацията обективно и да отсъдите безпристрастно.

В личния си живот невинаги сте толерантни, защото се водите от собствените си представи за това как да се развиват взаимоотношенията.

Склонни сте обаче да премълчите критиките и несъгласията си в името на мира. За вас партньорствата са особено важни – когато изберете да бъдете с един човек, вие сте верен и лоялен партньор. Вие сте човек с нюх за красивото – качество, което успешно може да използвате и в кариерата си.

Козирог с асдендент Скорпион

Вие сте силна личност, която трудно може да се огъне под натиска на житейските предизвикателства. Имате изключителен самоконтрол, който ви помага да запазите стабилност и в най-трудните ситуации. Постигате целите си, като използвате своята прозорливост, силната си воля и способността да разгадавате намеренията на хората около вас.

Когато ви обхване пламенно желание, няма сила на света, способна да ви спре или да ви отклони от пътя. Това, от което трябва да се пазите, е да не използвате хората като марионетки за постигане на собствените си цели. Трудно правите стъпка в неизвестното – предпочитате да мислите две крачки напред и да следвате стратегията си. Може да постигате трайни резултати, но после изведнъж да разрушите съграденото и да започнете отначало.

Козирог с асдендент Стрелец

Вие сте оптимистична личност, която постига успехи благодарение за своя ентусиазъм и изследователски дух. Може да търсите себе си с години, но щом откриете за какво сте призвани, работите с плам и постоянство, за да изпълните своята мисия. Идеалната работа за вас е тази, която ви дава възможност да се развивате и да навлизате в нови, непознати територии. Придобитата с годините мъдрост ви превръща в учител или наставник, който намира смисъл в това да предава полезен опит, знания и умения.

Предизвикателството пред вас е да не се разпилявате в морето от възможности и да откриете какво можете да дадете на света. Имате шанс да постигнете много в живота и в кариерата си, но само ако приключенският ви дух ви тласка към развитие и надграждане, а не ви кара да се разпилявате в много посоки.

Козирог с асдендент Козирог

Вие имате много силна нужда от признание, заради което постоянно се стремите да се доказвате и да постигате все повече и повече успехи. Въоръжете се обаче с търпение, тъй като препятствия по пътя ви ще има. Няма да получите признанието даром -  то ще дойде с много работа и усъвършенстване на личните ви способности и таланти. Ако не се огънете и сте постоянни, ще берете плодове.

Ще трябва да разчитате най-вече на себе си, но пък това ще кали волята ви. Макар да изглеждате корави, имате нужда да усещате любовта и подкрепата на близките си. Ще си улесните живота, ако не си налагате прекалено високи изисквания и обичате малко повече себе си – без значение колко големи са постиженията ви във външния свят.

Козирог с асдендент Водолей

Вие сте амбициозна и оригинална личност, която иска да остави своя собствена следа в този свят. Няма да се чувствате комфортно, ако работите нещо само за да печелите пари или за да си осигурите престиж в обществото. Ще се реализирате най-добре, ако работите за себе си, оглавите някаква институция или допринесете за общото благо по някакъв начин.

Дори в младите си години да се водите от собствените си амбиции и да искате да се доказвате пред висшестоящите, с течение на годините откривате, че чуждото одобрение не е толкова важно за вас и започвате да следвате свой собствен път на развитие. Вие сте човек, който гради обществени структури, но може и да ги разрушава, ако са остарени и консервативни. Ще живеете по-забавно и интересно, ако не се вкопчвате в собствените си убеждения и не забравяте, че и вие, и другите хора имате не само разум, но и чувства.

Козирог с асдендент Риби

Вие сте практичен идеалист. Страданията на хората ви засягат много дълбоко и в действията си се водите от състрадание и нуждата да облекчавате чуждата болка. Ако грижата и помощта за хората не участва по някакъв начин в живота и в реализацията ви, няма да се чувствате достатъчно цялостни и пълноценни. За разлика от други хора с големи мечти обаче, вие имате способността да ги превърнете в конкретни цели и да работите за тяхното осъществяване.

Удовлетворението ви в живота е резултат от способността да намерите начин да одухотворите реалността – чрез форма на изкуство или чрез някакъв по-висш идеал. Духовното и материалното се преплитат във вас и ако намерите поле за изява и на двете, ще се чувствате реализирани. Това, което може да ви попречи, са мързелът, отлагането и колебанията.

Прочетете още:

Каква си според асцендента: зодия Козирог - I част

Козирогът – усещане за Бог

За прометеевия дух на Уран

Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му

За храната на зодиакалните знаци

Двете зодии с най-малък шанс за успешна връзка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти