Съвместимост за партньорство по слънчевия знак

Бистра Копанарова

Здравейте, днес ще погледнем най-общо съвместимостта между зодиите, базирана на техния слънчев знак.

Знаете, че има четири елемента - огън, земя, въздух и вода и по три знака от всеки елемент - това прави общо дванайсетте зодиакални знака.

Всички те се разделят още на мъжко и женско начало, като мъжките знаци са огънят и въздуха, а женските- земята и водата.

Разбира се, всеки човек, имайки десет планети в личния си хороскоп, е комбинация от различни елементи, но все пак, винаги има един или два, по-рядко три, които преобладават.

Тогава казваме, че човекът е характерен за зодията си.

И така, при взаимоотношенията хармонично си кореспондират мъжки с мъжки и съответно женски с женски знаци.

Имайте предвид, че тук говорим само и единствено за слънчевия знак. А вече индивидуално в хороскопа на всеки може да се види всичко с по-голяма точност и конкретика.

Зодия Овен си пасва с Лъв и стрелец, а също и с Овен, въпреки че в този случай може да се сблъска със същите проблематики в характера, които самият той носи. Още хармонични за Овен са Близнаци и водолей, като с Везни се допълва, но може да има и разногласия за преодоляване.

Зодия Телец - добри партньорства със земните като него знаци - Телец, Дева и Козирог, а също и с Рак и Риби. Със Скорпион може да се допълни много добре при съзнателно отношение. В противен случай са възможни противоречия.

Зодия Близнаци - подходящи са Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен, Лъв и Стрелец, като при отношенията със Стрелец може да има както различия, така и допълване.

Зодия Рак - подходящи са Рак, Скорпион и Риби, а също така Телец, Дева и Козирог. При Рак - Козирог има допълване, но е възможно и противопоставяне.

За зодия Лъв - Овен, Лъв и Стрелец, а също така Близнаци, Везни и Водолей. С Водолея има допълване на противоположни качества, за което е необходимо нужното себепознание.

Зодия Дева - Телец, Дева и Козирог са сполучливи, а освен това Рак, Скорпион и Риби, като с рибите въпреки различността има потенциал за добри отношения.

Зодия Везни - Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен, с който е нужно обединяване на противоположностите. Още Лъв и Стрелец.

Зодия Скорпион- Рак, Скорпион и Риби, както и Телец и Козирог са знаците, подходящи за партньорство. В някаква степен Дева.

Зодия Стрелец - Овен, Лъв и стрелец, а с Близнаци - привличане и допълване, но и различност. Везни и Водолей също са подходящи.

Зодия Козирог - Телец, Дева, с Рак има допълване и противопоставяне, различни интереси. Още подходящи са Скорпион и Риби.  Козирог с Козирог е възможна комбинация.

Зодия Водолей - Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен и Стрелец, а с Лъв - допълване на различното.

Зодия Риби - Рак, Скорпион, Риби, Телец и Козирог. Също Дева - макар, че са различни, те се балансират добре.

Всичко това са ообщи положения. Планети като Луна, Венера и Марс (а и всички планети всъщност, както и оста асцендент- десцендент) играят голяма роля в партньорските отношения, за това за повече конкретика е необходимо да видите как пасват личните хороскопи на вас и партньора ви.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти