Венера „в сърцето“ на Слънцето: романтика и заслужени удоволствия очакват всяка зодия!

лято любов двойка романтика
Снимка: iStock

Заради периода на ретроградна Венера любовта никак не се усеща във въздуха напоследък, а по-скоро е изправена на изпитания. Колкото и розово да носим това лято (благодарим, Барби), настроението ви може би не е съвсем цветущо.

За щастие, новият месец дава на благотворната планета така необходимото облекчение, особено в най-романтичния ден през август 2023 г. за всеки зодиакален знак. На 13 август Венера образува съвпад със „сърцето на Слънцето“ в явление, наричано казими, разказват от Elite Daily.

В астрологията казими се осъществява, когато една планета се намира в съвпад със Слънцето повече от 17 минути – тогава се смята, че тя попада „в сърцето му“. Когато Венера образува съвпад със сърцето на Слънцето, силата ѝ бива подсилена, тъй като то усилва значенията на Венера, хвърляйки светлина върху теми като взаимоотношения, творчество и интимност. Докато заради ретроградния период на Венера тези нейни области са „отслабени“, това бележи период на повишено подобрение в тях за всеки зодиакален знак – особено в дома от вашата рождена карта, управляван от Лъв.

Тъй като Венера излиза от слънчевите лъчи в дните след казими, можете да очаквате голяма яснота около една или повече от тези области.

Вижте в галерията какво може да очаква всяка зодия от това благоприятно събитие:

Съвпад на Венера и Слънце: как ще се отрази на всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти