Мракът е унищожен: Меркурий в Лъв озарява небосвода и какво да очакваме

меркурий лъв
Снимка: iStock

Зарина Главева

Лятото е в разгара си, сезонът на Лъв е на прага и Меркурий премина именно под влиянието на този огнен знак на 19 юли.

До 3 август ще бъдем доста по-експресивни в начина по който комуникираме и всеки ще усети малко по-завишено самочувствие в това, което говори .

Този транзит е драматичен преход от това, което преживяхме, докато Меркурий беше в кроткия, емоционален Рак. Пригответе се за горещ прилив от енергия и желание да правите по-големи и по-добри неща, да бъдете по-смели и дори да се отправите в по-интересни и непознати посоки за вас.

За тези от вас, които са срамежливи или просто по-затворени, очаквайте истинските ви чувства и мисли да изплуват на повърхността, и то по начин, който ще хвърли светлина върху всичко. Това е силата на Лъв: да осветява и най-тъмните ъгълчета на Вселената.

И въпреки, че Меркурий предпочита Близнаци и Дева, също се чувства доста добре в Лъв. Тази огнена енергия оцветява света в по-ярки окраски, а комуникацията между хората става по-топла, директна и без задни мисли.

Но е много важно да обърнете внимание на останалата част от небосвода, защото въпреки че Меркурий ще бъде топъл и лек, астероидът Хирон се обръща назад в Овен. Хирон е „раненият лечител“, и когато е в ретроградност обикновено отваря стари рани, в този случай тези които касаят личността, желанията и мотивацията ни. Ще има сълзи, спомени и силни трансформации.

Какво ще ни донесе опозицията на Меркурий и Плутон на 18 юли

Можете да се възползвате от краткият съюз между Меркурий и Хирон (Хирон ще бъде ретрограден чак до декември), за да преработите тези тежки чувства и преживявания и да си бъдете полезни в дългосрочен план. Меркурий в Лъв може да ви послужи като крушка, която да ви покаже правилния път и подходящите мисли и думи, които ще ви отведат към изхода от страховете ви.

Не очаквайте пълно изцеление, а стъпка напред към него.

И сега, преди да сме ви наплашили съвсем, нека ви кажем, че този период всъщност е прекрасен и завършва добре. Ако оставим всичко останало настрана и вземем Меркурий като чиста монета, е радващо, че бъдем много по-енергични от обикновено, ще се събуждаме заредени и ще бъдем много по-смели в изразяването си, което е рай всеки човек, който би искал да комуникира по-добре.

Време е да станете най-големият си фен и най-добрата подкрепа за хората около вас. За да омекотите потока около вас, вижте кои са нещата, които наистина озаряват душата ви и какво ви носи най-много радост и наслада. Всички можем да бъдем под прожектора на Лъв, стига да го искаме. Нека вселенското дете във вас се пробуди!

Хороскопът за ЮЛИ 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти