Марс в Лъв от 20-ти май: очакват ни огън, страст и драматизъм

лъв зодии
Снимка: iStock

Марс, планетата на действието, агресията и либидото, навлиза в горещия Лъв на 20-ти май! През следващите седмици, до 9-ти юли, ще усещаме прилив на енергия и ще си поставяме грандиозни цели. Ще преследваме това, което искаме по директен и самонадеян начин, желаейки драматични резултати. Предпочитаме да не се тревожим за дребните подробности и ще се стремим да следваме най-малко сложния път към своите цели.

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите и да се насочите към нещо, което наистина искате – и да изглеждате ослепително през цялото време! 

Царственият Марс в Лъв пробужда състезателен дух и мотивация за пълна победа. По-склонни сме да поемаме рискове, за да получим наградата, която ще ни направи безусловни авторитети в своята област. Много е важно да изглеждаме силни и предпочитаме да бъдем в центъра на вниманието.

Този транзит е страстен, пламенен и драматичен. Сексуалното желание е по-силно, проявяват се творчески импулси, а страстта към живота е изразено повишена.

Настъпва период, в който можем да разчитаме на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнем целите, които сме си поставили.

Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Ето какво да очаквате от Марс в Лъв според зодията си:

Марс в Лъв от 20-ти май: какво да очаква всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти