Магичният 11 ноември ни помага да сбъднем мечтите си: ето как ще се отрази той на всяка зодия

зодии жена звезди хороскоп
Снимка: iStock

Смята се, че 11 ноември е един от най-щастливите дни не само този месец, но и в цялата година. Това се дължи на нумерологичното значение на числото 11, което се счита за „главно число“ и се свързва с духовния растеж, разказват от Bustle.

В нумерологията числото 11 символизира божествената мъдрост, духовните пробуждания и хармонията ни с Вселената.

Затова и знаейки как 11 ноември ще повлияе на всеки зодиакален знак, можем да извлечем максимума от благоприятната енергия на тази дата. Астрологичните явления на този ден в комбинация с нумерологичното значение на датата ни помагат да се свържем още по-дълбоко с нейната сила.

Силната енергия на 11.11 създава мощна възможност да бъдем на една честота със своите стремежи. На този ден Луната е във Водолей – знакът, благоприятно свързан с нашите надежди, желания и визии за нашата общност. Това ни помага да разкрием своите творчески странности и да се свържем с бъдещите си идеали.

11 ноември бележи и точната средна точка между новолунието в Скорпион на 4 ноември и предстоящото пълно лунно затъмнение в Телец – лунна фаза, известна като първа четвърт луна. Това явление ни позволява да изясним личните си цели и да намерим начини да преодолеем всички предизвикателства, които стоят на пътя ни.

В този ден Луната се изравнява с Юпитер, а тази позиция подобрява духовното ни мислене и носи допълнителна доза щастие. Това ни дава прекрасна астрологична възможност да приемем растежа и благословиите в живота си, за да подхраним своите намерения.

Астрологичните събития на 11.11, съчетани с нумерологичната магия на това число, създават перфектните условия за късмет, магия и духовен растеж (дори сред космическия хаос, случващ се този месец).

Всяка зодия обаче ще усети тази мощна енергия по различен начин – вижте в галерията какво означава това за вашата.

Как огледалната дата 11 ноември ще повлияе на всяка зодия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти