Лунното затъмнение, в което се намираме: не взимайте важни решения!

Здравейте, днес ще си говорим за лунното затъмнение, което се случи вчера, на 11 февруари и което ще се усеща още поне няколко дни, така че темата е съвсем актуална.

Когато лунните възли - това са пресечните точки на лунната орбита с еклиптиката- са в определена близост до пълнолунието или новолунието за месеца, това наричаме съответно лунно и слънчево затъмнение. Те биват пълни и частични.

Тази нощ ни очакват затъмнение, зелена комета и снежна луна

Лунното затъмнение на единадесети февруари е частично и се случва в знаците Водолей - Лъв и е твърде вероятно да предизвика вътрешно напрежение и емоционална нестабилност, а най-вече ще активизира темите в хороскопа ви там където попада.

За да разберете лично за вас къде е това, проверете в кой знак е асцендента ви и спрямо него намерете в кои ваши домове попадат двадесет и два градуса водолей и точната му опозиция - двадесет и два градуса лъв – те са на една ос и касаят домове или сфери от живота ви, които са тематично свързани.

Можете да проверите това и да се подготвите, нали за това ползваме астрологията.

Звездите променят съдбата ни на всеки 28 години

Като цяло затъмненията ни дават задачи по отношение на въпросните сфери не само за периода, в който се случват, а  и за цялата година. 

Считат се за кризисни моменти, тъй като проявяват проблематиката, която носите- външно или вътрешно, това зависи дали е слънчево или лунно затъмнение, но при всички положения периодът до края на месец февруари няма да е подходящ за вземане на важни решения.

Препоръчително е да се правят диети и всякакви видове пречистване както на физическо, така и на емоционално ниво.

Пролетно чистене на организма по фазите на Луната

Медитации, занимания с йога и всякакви духовни практики, които ви привличат са начинът, по който можете да си помогнете, за да се балансирате и да минете през настоящия период по-леко.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти