Луната навлиза в Близнаци - даваме воля на скритите си емоции и желания

Луната навлиза в Близнаци - даваме воля на скритите си емоции и желания
Снимка: Thinkstock

Луната е свързана с емоциите, инстинктите и чувствата ни, докато Близнаци принадлежи на въздушия елемент и има отношение към интелекта, логиката и общуването между хората.

Когато Луната попада в този знак, инстинктивната реакция на дадения човек е да се изказва по повод и без повод и да дава свобода на емоциите и мислите си, изразени в думи. Понеже Близнаци е интелектуален знак, чувствата на хората с това разположение също могат да бъдат до голяма степен интелектуализирани.

Как планетите в зодиака ни се проявяват в нас?

В първия работен ден на новата седмица, 6 февруари, Луната в Близнаци образува хармоничен аспект със Слънцето и звездите бележат този ден като активен и много положителен, особено за взимането на важни политически и други решения, свързани с бизнеса, търговията, договорните отношения, услугите, транспорта, за важни проекти в сферата на науката, техниката, образованието и енергетиката.

В личен план денят е най-успешен и ползотворен за родените под знаците и най-вече за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора и трета декада. Добър ден за покупка на техника и автомобили, както и за преподавателите, учените и търговците.

Най-важното правило за всеки знак от зодиака

По-сдържани емоционално трябва да бъдат родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Рак, Телец, Скорпион и Козирог от тези две декади.

Възможни са трудности при осъществяването на плановете, както и конфликтни ситуации. Бъдете по-постоянни в мнението си и не говорете излишно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти